BUDI ZDRAVA, VEŽBAJ SA NAMA: U Čačku održan “Novogodišnji trening” dama!
Foto: SSS

LEPOTA SPORTA

BUDI ZDRAVA, VEŽBAJ SA NAMA: U Čačku održan “Novogodišnji trening” dama!

Ostali sportovi -

“Budi zdrava, vežbaj sa nama”, akcija je Sportskog Saveza Srbije u kojem dame iz preko 30 opština širom Srbije besplatno vežbaju.

SSS
foto: SSS

Čačak je jedan od gradova koji su primer dobrog rada, gde sa damama pune dve godine radi sedam edukativnih trenera. Zato je ovaj grad organizovao i “Novogodišnji trening”, koji je oduševio sve.

Ponosni smo na sve naše članice koje učestvuju u projektu. Konstantan rad je vidljiv i u Novom Pazaru i u Somboru, da ne nabrajam sve. A na inicijativu koordinatora projekta za Čačak, Ivane Vukajlović, u hali KK Borac organizovan je ‘Novodišnji trening’ za žene. Na jednom mestu smo videli preko 150 žena koje su se odlično zabavile i odradile sjajan trening. Želim svim damama da se priključe projektu, a kolegama iz teritorijalnih saveza da nastave sa dobrim radom”, istakao je Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije.

SSS
foto: SSS

Podršku u organizaciji “Novogodišnjeg treninga” pružili su grad Čačak, SC Mladost i Čačanski Sportski Savez. Manifestaciju su podržale teretane kao i mnoge druge sportske organizacije. Za sve učesnike treninga obezbeđeni su prigodni pokloni.

SSS
foto: SSS

Kurir sport

Foto: SSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track