VEČERAS NEMA SPAVANJA, IGRA SE SUPERBOUL! Najskuplji meč u istoriji, za najeftiniju kartu treba ŠEST SRPSKIH PLATA!
Foto: Profimedia

Pripremite se za Šou

VEČERAS NEMA SPAVANJA, IGRA SE SUPERBOUL! Najskuplji meč u istoriji, za najeftiniju kartu treba ŠEST SRPSKIH PLATA!

Ostali sportovi -

Došao je i taj dan! Večeras, pola sata posle ponoći, počinje najspektakularniji sportski događaj na planeti - Superboul!

U Los Anđelesu, bolje rečeno u Inglvudu, za trofej Lombardi boriće se dve najbolje NFL ekipe Los Anđeles Remsi i Sinsinati Bengalsi!

Ranije je bilo određeno da stadion Sofi u Gradu anđela bude poprište velike borbe za titulu, pa će prvi put u istoriji tim koji je inače domaćin imati priliku da osvoji titulu.

Superboul
foto: Profimedia

Kalifornija gori već danima, procenjuje se da će LA i okolina imati stravičan prihod od organizacije Superboula - čak 30 milijardi dolara!

Superboul
foto: Profimedia

Srećnici koji su nekako došli do ulaznica morali su dobro da se otvore za njih, a teško da će neko od običnih navijača biti na boljim tribinama. Jer najskuplja karta košta skoro 40.000 dolara, a za one na samom vrhu, odakle je teško videti sve ono što se dešava na terenu, bilo je potrebno izdvojiti oko 3.200 "zelembaća" To je oko šest prosečnih plata u Srbiji...

Superboul
foto: Profimedia

Onaj ko je zakupio reklamni prostor tokom direktnog prenosa, biće lakši za pravo bogatstvo, jer 30 sekundi košta šest i po miliona dolara, što je novi rekord, čak za milion više od prethodnog izdanja.

Snup Dog, Eminem, Dr Dre i Meri Džej Blajdž nastupaju za džabe!

Superboul
foto: Instagram

Takozvani šou na poluvremenu uvek je izuzetno atraktivan jer nastupaju najveće zvezde. Večeras će to biti reperi Snup Dog, Eminem, Dr Dre i Kendrik Lamar. Pojačanje će biti poznata pevačica Meri Džej Blajdž. Interesantno je da oni neće biti plaćeni, odnosno biće im pokriveni samo troškovi za nastup. Jer učestvovanje na ovakvom spektaklu vas vodi pravo u istoriju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track