05:00

SLUČAJNO SAM POSTAO PROFESIONALNI VATERPOLISTA: Nikola Rađen prvi put za Kurir TV progovorio o svojoj karijeri NEVEROVATNA PRIČA

hit priča

SLUČAJNO SAM POSTAO PROFESIONALNI VATERPOLISTA: "Bio sam debeljuca!" Neverovatna priča Nikole Rađena za Kurir TV o karijeri!

Ostali sportovi -

Čuveni vaterpolista Nikola Rađen istakao je da je u vaterpolo ušao sasvim slučajno kao mali i da je igrom slučaja postao jedan od najboljih vaterpolista.

Osim što se profesionalno bavi ovim sportom Nikola Rađen vodi i svoju školu vaterpola. Kako bi mladima približio ovaj sport čuveni vaterpolista osnovao je "Akademiju talenata" u Atini, odakle kreće put po gradovima u Srbiji kako bi mladima što više približio ovaj sport.

Sledeća destinacija mu je Gračanica, gde će na bazenima "Hacijenda" otvoriti školu plivanja.

I njegove ćerke, koje je dobio u braku sa pevačicom Anom Kokić bave se sportom.

Nikola Rađen
foto: Kurir televizija

- Ćerke su bile sa mnom prve četiri godine bile stalno sa mnom. Znaju da plivaju i to veoma lepo. Ipak, izabrale su odbojku i veoma sam ponosan što su jako uspešne u tome - otkrio je Nikola Rađen.

Kako se odlučuje kojim će se dete sportom baviti, Nikola kaže da je najzdraviji sport kojim se neko može baviti vaterpolo.

- Glavnu ulogu igraju roditelji ili deca koja ili vide nešto na televiziji ili koja pođu za društvom. Ja sam slučajno krenuo da se bavim sportom. Ja sam bio debeljuca i krenula je kičma da mi se krivi i onda su lekari savetovali roditeljima da krenem na vaterpolo do mi se ispravi kičma i sasvim slučajno sam postao profesionalni vaterpolista - kaže Rađen.

Nikola Rađen iskreno je odgovorio da je sa svojom bivšom ženom Anom Kokić u odličnim odnosima.

- Kada su ljudi normalni sve može da se dogovori. Ja sam stabilan i srećan. Nemam čime da se pohvalim, a ni pokudim - rekao je Nikola Rađen.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:07

ANU KOKIĆ KAD NALJUTIŠ ONA SE TRANSFORMIŠE Rađen u emisiji dobio pitanje da opiše pevačicu u 3 reči POGLEDAJTE ŠTA JE SVE REKAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track