UKRAJINCA ĆU DA UNIŠTIM, I TO POSLE PET PIVA, DŽOŠUA JE VREĆA GOV... I BILDER: Tajson Fjuri besan i ljut, izvređao svoje rivale!
Foto: Profimedia

prozivka

UKRAJINCA ĆU DA UNIŠTIM, I TO POSLE PET PIVA, DŽOŠUA JE VREĆA GOV... I BILDER: Tajson Fjuri besan i ljut, izvređao svoje rivale!

Ostali sportovi -

Tajson Fjuri uvek je znao da privuče pažnju medija. Što atraktivnim borbama i razornim udarcima u ringu, što nekoncencionalnim izjavama u kojima vređa i proziva svoje rivale.

Tajson Fjuri
foto: Profimedia

Upravo ovo drugo desilo se pre neki dan, kada je u intervjuu za "Skaj sport" pričao o Aleksandru Usiku i Entoniju Džošui. "Kralj Cigana" kako Tajson Fjuri voli sebe da naziva, izjavio je da nijedan od ta dva boksera za njega ne predstavlja problem.

Aleksandar Usik
foto: EPA

Tajson Fjuri vlasnik je najprestižnijeg pojasa u teškoj kategoriji VBC, dok ostale verzijama VBA, IBF i VBO poseduje Aleksandar Usik.

- Mislim da sam sasvim iskreno govorio o Aleksandru Usiku. On je dobra srednja kategorija, pobedio je "kros-fit šampiona". Ali šta bi mu se desilo ako bi se borio protiv pravog teškaša poput mene? Uništiću ga za šest rundi. Moj brat je rekao da ću ga tući jednom rukom? I to je tačno. Mogu da ga pobedim čak i ako bih pre toga u pabu popio pet i po litara piva - rekao je Fjuri za Skaj Sport.

Entoni Džošua
foto: EPA

Sa druge strane, Tajson Fjuri ljut je na zemljaka Entonija Džošuu koji nije potpisao ugovor o održavanju njihovog novog meča.

- Pa ljudi, zvanično je – sudnji dan je došao i prošao. Već je pet sati uveče, a ugovor nije potpisan. Za Džošuu je zvanično gotovo. Zaboravi tuču, ti idiote, kukavice, vrećo gov... i bodibilderu. Oduvek sam znao da nemaš hrabrosti da se boriš protiv "Kralja Cigana". I nije me briga šta ćeš sad reći. Srećno u karijeri i životu - poručio je Fjuri preko društvenih mreža svom rivalu.

Ubrzo je stigao i odgovor Džošue:

- Ugovore potpisujem dugi niz godina. I to nije u mojoj moći, već tim advokat odlučuje. Zato ih angažujete. Poznajete istoriju boksa i želite da budete sigurni da ćete je shvatiti kako treba sa pravnog stanovišta. A za ovo imate dobar menadžment i dobre advokate. Naravno, potpisaću ugovor - rekao je Džošua.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track