OSVOJIO 2 MILIJARDE DOLARA! Čudesna priča: Sanjao sportsku karijeru, ali nije dobio stipendiju - SADA NE ZNA ŠTA ĆE S PARAMA!
Foto: Printscreen YouTube

sreća mu se osmehnula

OSVOJIO 2 MILIJARDE DOLARA! Čudesna priča: Sanjao sportsku karijeru, ali nije dobio stipendiju - SADA NE ZNA ŠTA ĆE S PARAMA!

Ostali sportovi -

Edvin Kastro (30) važio je za perspektivnog sportistu, igrao je bejzbol i fudbal za svoju srednju školu i verovao da će dobiti stipendiju i napraviti uspešnu sportsku karijeru. Međutim, nije se sve odvijalo onako kako je planirao.

Nakon srednje škole nije dobio stipendiju, pa je upisao arhitekturu i počeo da radi kako bi mogao da prehrani porodicu. Nije uspeo da postane uspešan sportista, ali sada se sigurno ne kaje zbog toga.

Edvin Kastro
foto: Printscreen

Sreća mu se na kraju osmehnula i život mu se promenio iz korena. Početkom novembra prošle godine kupio je loto tiket i postao srećni dobitnik čak dve milijarde dolara na "Powerballu", što je najveći dobitak u istoriji loto igara u Sjedinjenim Američkim Državama.

Zatražio je da mu se isplati paušalni iznos od 997.600.000 dolara nakon oporezivanja i odmah je pazario velelepnu vilu od 25.5 miliona dolara na brdima Holivuda.

Nekada je sanjao da će kao uspešan fudbaler zaraditi milione i obezbediti tako svoju porodicu, ali nije ni slutio da će mu to poći za rukom na mnogo brži i lakši način.

"Dobitak na lotou nije se mogao dogoditi boljem momku", rekao je za "TMZ" izvor blizak srećnom dobitniku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track