MISTERIJA SMRTI MLADE ODBOJKAŠICE (18) Otkrivena POSLEDNJA PORUKA Julije koja je nađena mrtva! UŽASNO DA UŽASNIJE NE MOŽE BITI!
Foto: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

UŽAS

MISTERIJA SMRTI MLADE ODBOJKAŠICE (18) Otkrivena POSLEDNJA PORUKA Julije koja je nađena mrtva! UŽASNO DA UŽASNIJE NE MOŽE BITI!

Ostali sportovi -

Mlada odbojkašica Julija Ituma izgubila je život u Istanbulu kada je pala kroz prozor hotelske sobe, a njena smrt obavijena je velom misterije.

Dan kasnije na društvenim mrežama osvanuo je jeziv snimak na kojem su usnimljeni poslednji trenuci mlade odbojkašice.

Kako se može videti na snimku, devojka je malo pre nego što se dogodila nesreća šetala hodnikom ispred hotelske sobe, potom je sela i kao da je plakala, da bi naposletku ušla u sobu.

Mnogi su se, pošto su odgledali snimak, zapitali sa kim je razgovarala telefonom, a sada su otkriveni i novi detalji.

Poznato je da je tokom večeri, posle poraza, Julija Ituma rekla drugaricama da se "ne oseća dobro". Bila je u sobi 607 na šestom spratu sa cimerkom Lusijom Varelom Gomez, koja je policiji izjavila "Nas dve smo pričale do sat i po iza ponoći. Tada sam zaspala. Ujutru su mi rekli da je pala kroz prozor".

Policija je utvrdila da je Ituma od 22.49 do 23.30 bila u hodniku hotela i pričala sa nekim telefonom, a onda ušla u sobu. Poslednja poruka koju je Julija Ituma poslala bila je u WhatsApp grupi kluba, i to usred noći, prenose italijnaski mediji.

Tada je napisala samo: "Zbogom".

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Kurir sport/sportface.it)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track