PARTIZAN DOVEO KUBANCA OSUĐENOG ZA SILOVANJE! Bio u ZATVORU zbog GNUSNOG ZLOČINA, crno-beli potvrdili da će igrati u Beogradu!
Foto: FOTO: Printscreen / Twitter / OK Partizan Efbet

dobio drugu šansu

PARTIZAN DOVEO KUBANCA OSUĐENOG ZA SILOVANJE! Bio u ZATVORU zbog GNUSNOG ZLOČINA, crno-beli potvrdili da će igrati u Beogradu!

Ostali sportovi -

Odbojkaški klub Partizan potvrdio je da će u nastavku sezone biti jači za kubanskog reprezentativca Rikarda Kalva Mansana koji iza sebe ima burnu prošlost, pa je godinu dana života proveo u zatvoru zbog silovanja.

Kubanac je bio jedan od petorice reprezentativaca koji su 2016. godine u finskom Tampereu učestvovali u teškom zločinu i silovali su devojku u hotelu u kom su odseli.

Osmorica članova kubanskog tima je optuženo, ali su trojica oslobođena optužbi, dok su ostali dobili zatvorske kazne. Rikardo Kalvo Mansano i još tri igrača dobili su po četiri godine, dok je peti počinilac dobio tri i po godine zatvora.

Novom dizaču Partizana kasnije je smanjena kazna, pa je on proveo ukupno godinu dana u zatvoru, a zatim je dobio drugu šansu i sada će igrati za Partizan.

- Veliko pojačanje pred finiš sezone i borbu za odbranu titule! Kubanski reprezentativac Rikardo Kalvo Mansano pridružio se timu crno-belih! Igraće na poziciji dizača. Dobro nam došao - stoji u opisu fotografije koju je objavio OK Partizan na svom Tviter nalogu, a na kojoj se uz Kubanca nalazi i trener crno-belih Bojan Janić.

Rikardo Kalvo Mansano već je nastupao u Srbiji i igrao je za Radnički iz Kragujevca i Spartak iz Subotice.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

01:20

HUMANITARNI TURNIR NA MAGLIĆU: Odbojka na pesku za Stefana! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track