ĐOKOVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: Novak iznenada zatvorio trening za javnost, ponovo se spekuliše o njegovom nastupu na Australijan openu
Foto: Fonet

Sumnja se ponovo uvukla

ĐOKOVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: Novak iznenada zatvorio trening za javnost, ponovo se spekuliše o njegovom nastupu na Australijan openu

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković mimo običaja je zatvorio za javnost trening koji je odradio u Melburnu.

Kako su javili lokalni mediji iz Melburna, Đoković je pozvao novinare na trening sa Stanom Vavrinkom, ali su kamere u poslednjem trenutku "sprečene da snimaju".

Posle ove odluke Đokovića, društvene mreže su se usijale od spekulacija da li će biti spreman za učešće na Australijan openu.

Tokom treninga sa Stanom Vavrinkom njegov lakat je bio uvijen, ali su mediji koji su prisustvovali tom sparingu istakli da se nije činilo da ima poteškoća.

Ipak, sve je i dalje obavijeno velom tajne.

Đoković je poslednji zvanični meč odigrao 12. jula na Vimbldonu prošle godine. Trebao je da se vrati u Abu Dabiju, ali je dan uoči starta egzibicionog turnira odložio povratak, kao i učešće na turniru u Dohi.

Na svom zvaničnom sajtu je objavio da će odluku o učešću na prvom Gren slemu u sezoni koji počinje 15. januara doneti posle egzibicionog turnira.

Novak se nalazi u Melburu gde bi 10. januara trebao da učestvuje na egzibicionom turniru, a rival će mu biti Lejton Hjuit.

Kurir sport

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: ZVEZDIN PRELAZNI ROK. EVO ko može da ode a ko može da dođe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track