RAFAEL NADAL STAJE NA LUDI KAMEN: Slavni Španac se ženi! Budući mladenci odabrali mesto gde će se jedno drugom zakleti na večnu ljubav (FOTO)
Foto: Profimedia

RAFA IZGOVARA SUDBONOSNO 'DA'

RAFAEL NADAL STAJE NA LUDI KAMEN: Slavni Španac se ženi! Budući mladenci odabrali mesto gde će se jedno drugom zakleti na večnu ljubav (FOTO)

Tenis -

Kako javljaju španski mediji, Rafael Nadal će ove jeseni oženiti dugogodišnju devojku Mariju Francisku Pereljo.

Rafa i Ćiska se zabavljaju još od 2005. godine, kada je ona bila 16-godišnjakinja, a on iščekivao punoletstvo, piše španska "Hola".

Verili su se u maju prošle godine, a sve do sada planove o venčanju držali u tajnosti.

Nadal, 32-godišnji španski as, do sada se pravdao odlaganjem ulaska u bračne vode "izuzetno velikim naporima u profesionalnoj teniskoj konkurenciji".

"Mislim da je najvažnije imati kvalitetno staranje o deci. A ne znam da li mi je baš idealno da ovoliko putujem tokom cele godine i imam decu...", rekao je nedavno Rafa.

foto: Profimedia

Izvori bliski paru kažu su da oni nisu zainteresovani da vode klasičan život poznatih ličnosti. Njihovo zajedničko vreme rezervisano je po završetku Rafinih teniskih obaveza, a i on je često isticao da mu je na turnirima potreban prostor samo za sebe.

Španski "Helo" u novom broju ekskluzivno donosi vest da se RAFAEL NADAL ŽENI! Španski teniser i njegova verenica Marija Franciska Pereljo venčaće se na jesen na Majorci i biće to venčanje godine.

Ćiska je studirala u Palma de Majorki, posle čega se preselila u London, gde je paralelno studirala biznis menadžment i engleski jezik.

Zbog potrebe da ne bude pred kamenrama i foto-objektivima, godinama su je zvali "devojka iz senke". A ona iz godine u godinu potvrđuje daje Rafin najveći oslonac i bezrezervna podrška.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track