DRAMATIČNA SCENA NA ROLAN GAROSU: Bosanac se srušio na šljaku i počeo da URLA OD BOLOVA! Krajinović mu odmah pritrčao u pomoć! (VIDEO)
Foto: Printskrin

OZBILJNA POVREDA

DRAMATIČNA SCENA NA ROLAN GAROSU: Bosanac se srušio na šljaku i počeo da URLA OD BOLOVA! Krajinović mu odmah pritrčao u pomoć! (VIDEO)

Tenis -

Bosanski teniser Damir Džumhur doživeo je ozbiljnu povredu ramena u meču prvog kola Rolan Garosa u dubl konkurenciji, koji je igrao sa našim Filipom Karjinovićem.

Igrao se prvi set, Damir i Filip su vodili 5:4, a onda je teniser iz BIH doživeo veliki peh. Naime, pri pokušaju da vrati lopticu u teren, Džumhur je nezgodno pao na rame.

Nesrećni teniser je počeo da jauče od bolova, odmah je bilo jasno da se radi o ozbiljnoj povredi. Filip je bio u čudu, odmah je pritrčao da pomogne svom kolegi.

Kasnije je ustanovljeno da je Džumhur zadobio frakturu akromioklavikularnih ligamenta i kontuziju kosti. Očekuje ga pauza od minimum šest nedelja.

"Nažalost, desilo se najgore. Imao sam nesreću da nezgodno padnem, dok sam sa obe ruke drzao reket, tako da nisam uspeo da ublažim pad. Vesti su loše, ali nadam se da će oporavak trajati kraće od predviđenog i da sezona nije do kraja izgubljena. Pokušaću da se vratim što pre. Ova pauza nije stigla u najbolje vreme jer sam polako vraćao formu, ali ne sumnjam u to da ću se vratiti još jači i stabilniji" rekao je Džumhur.

Džumhur se oglasio i na društvenim mrežama. Na Instagramu je obajvio video na kom se vidi momenat kada je doživeo povredu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track