SKANDALOZNO PLJUVANJE AMERA PO ĐOKOVIĆU: Novak je po njima "NAJVEĆI MAGARAC" u istoriji profesionalnog sporta!
Foto: Profimedia/Nikola Krstić/Shutterstock Ed

bruka i sramota

SKANDALOZNO PLJUVANJE AMERA PO ĐOKOVIĆU: Novak je po njima "NAJVEĆI MAGARAC" u istoriji profesionalnog sporta!

Tenis -

Ko o čemu, američki mediji o Novaku Đokoviću. Tako i poznati sajt "The daily beast" donosi skandalozan tekst o najboljem srpskom i svetskom teniseru.

Uspeh jednog čoveka iz jedne male Srbije izgleda nikako ne može da bude oprošten. Zbog toga se svaki potez Novaka Đokovića gleda kroz lupu, a deluje da se samo čeka makar i najmanja, pa i nenamerna greška, da Noleta ocrne na sav glas.

foto: printskrin

"Novak Đoković je najveći magarac u istoriji profesionalnog sporta" naslov je teksta na pomenutom sajtu, kojim jasno daje do znanja o kakvom se novinarstvu radi (neko sa iole malo kulture, ne bi sebi dozvolio da napiše navedenu rečicu, a ne da je stavi u naslov), pa onda i ne čudi ono što se u tekstu može pročitati.

foto: Instagram PS

Autor je navodno voleo Novaka, ali je promenio mišljenje najpre zbog Đokovićevog stava oko vakcine protiv koronavirusa, uz podsećanje kako je naš as imao gurua Pepea Imaza godinu i po dana i za to vreme osvojio "nula grend slemova", a onda i zbog njegovog veganskog načina života. Na udar onda dolazi organizacija Adria tura i priča kako teniseri bez majica plešu u noćnim klubovima, a posle bivaju zaraženi koronom. Tu možda dolazimo i do ključnog problema, odnosno odluke da Đoković osnuje Udruženje profesionalnih tenisera i objavi "rat" ATP turu, koje nazivaju "nekom vrstom organizacije za zaštitu muških prava tenisera, jer teniserke nisu zaslužile da zarađuju isto novca koliko i teniseri".

foto: Profimedia

Poseban osvrt naravno ide na US open i "slučajno ispucavanje loptice u linijskog sudiju", koji je rezultovao kaznom za Novaka, ali i "smtrnim pretnjama za sutkinju", što je kako navode u tekstu samo vrh ledenog brega idiotizma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track