NADALA BRINE VREME U PARIZU: Znam da fudbaleri igraju u ovakvim uslovima, ali mnogo je hladno (FOTO)
Foto: Profimedia

ROLAN GAROS

NADALA BRINE VREME U PARIZU: Znam da fudbaleri igraju u ovakvim uslovima, ali mnogo je hladno (FOTO)

Tenis -

Španski teniser Rafeal Nadal plasirao se u rekordno 13. polufinale Rolan Garosa, pošto je posle velike borbe savladao mladog Italijana Janika Sinera.

Nadal je među četiri najbolja prošao bez izgubljenog seta., a meč je završen u "sitne sate".

"Naravno, nije idealno kada se meč završio u pola dva ujutru. Ali problem je vreme. Mnogo je hladno za igru. Iskreno, veoma, veoma je hladno, zar ne? Znam da fudbaleri igraju u ovakvim uslovima, ali ovoj drugačije. Oni su non stop u pokretu. Mislim da je opasno za telo da se igra u ovako teškim uslovima", smatra Nadal.

foto: Profimedia

Protivnik u polufinalu biće mu Dijego Švarcaman, koji je prethodno posle velike borbe pobedio Dominika Tima.

"Biće to izazov. Odigrao je odličan meč protiv jednog od najboljih tenisera današnjice. Ima veliko samopouzdanje. Igrao je finale u Rimu, ovde je u polufinalu. Igraću najbolje što mogu, pokušaću da igram svoju igru, da budem agresivan i nešto drugačiji nego u Rimu. Nadam se da ću to moći, to mi je potrebno", poručio je Rafa.

foto: Profimedia

Đoković je protutnjao do četvrtfinala Rolan Garosa, gde ga danas (16.25) očekuje duel sa Špancem Karenjom Bustom, 15. igračem sveta. I ovde je srpski teniser veliki favorit - kvota na Đokovića je 1,05, a na to da će slaviti sa 3:0 u setovima 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Karenjo Busta.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track