SKANDAL! Francuz PLJUVAO po terenu, svađao se sa sudijom, NAMERNO IZGUBIO meč, pa poručio: Briga me za kaznu, imam milione! VIDEO
Foto: Pritnscreen

bruka u argentini

SKANDAL! Francuz PLJUVAO po terenu, svađao se sa sudijom, NAMERNO IZGUBIO meč, pa poručio: Briga me za kaznu, imam milione! VIDEO

Tenis -

Kontroverzni francuski teniser Benoa Per sramno se ponašao na meču osmine finala ATP turnira u Buenos Ajresu.

Poznati teniski skandal majstor na meču protiv Fransiska Serundola je prešao svaku granicu.

Svađao se sa sudijom, pljuvao po terenu u znak protesta, urlao i na kraju namerno izgubio meč! Međutim, ni tu se nije zaustavio, ludilo je nastavljeno i na Tviteru. Nakon meča je napisao da ga baš briga za kaznu, jer je zaradio milione.

Sve je počelo u drugom setu, kada je nezadovoljan jednom odlukom sudije pljunuo u trag gde je udarila loptica. Počela je prepirka i odmah je opomenut.

Odmah nakon narednog poena je nastavio da se svađa i urla u pravcu glavnog sudije.

U finišu meča je namerno izgubio poslednji gem. Servise je slao po dva metra van terena, nezainteresovano je udarao lopticu, bilo je jasno da želi da izgubi što pre.

Bio je to klasičan primer nepoštovanja protivnika i igre, pa nema sumnje da će ga ATP kazniti zbog toga. Međutim, ni to ga ne zanima.

Napisao je na Tviteru da ima više nego dovoljno novca da plati kaznu. Objavio je i fotografiju na kojoj se vidi da je samo na turnirima do sada zaradio 8,5 miliona dolara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track