L'EKIP NIJE PROPUSTIO PRILIKU DA POTKAČI ĐOKOVIĆA: Francuski list pisao o Cicipasovom odlasku u toalet i uporedio ga sa Novakom!
Foto: Profimedia

TENIS

L'EKIP NIJE PROPUSTIO PRILIKU DA POTKAČI ĐOKOVIĆA: Francuski list pisao o Cicipasovom odlasku u toalet i uporedio ga sa Novakom!

Tenis -

Francuski "L'Ekip" nije propustio priliku da potkači Novaka Đokovića u tekstu koji se odnosi na grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa.

U polufinalnom meču Mastersa u Sinsinatiju između Zvereva i Cicipasa došlo je do incidenta kada je nemački teniser reagovao na predugačku pauzu za toalet koju je uzeo njegov protivnik.

Zverev je tom prilikom sudiji skrenuo pažnju da je Grk odmor uzeo kako bi telefonirao svom ocu, a u tom trenutku režiser prenosa je kadrirao Cicipasovog oca koji je na tribinama kucao poruke što je izazvalo veliki skandal u svetu tenisa.

Stefanos Cicipas
foto: EPA Dave Hunt, Screenshot

O ovom događaju pisao je i francuski "L'Ekip" koji u tekstu nije propustio da podseti da je pauzu za toalet tražio i Novak Đoković u finalu Rolan Garosa.

"Novak Đoković je to redovno koristio tokom Rolan Garosa, konkretno privlačeći bes svog protivnika u finalu - i to Stefanosa Cicipasa", navodi se u tekstu i dodaje da se takva pauza uglavnom uzima nakon izgubljenog seta, s tim da se Grk vratio tek posle deset minuta.

Lekip
foto: Pritnscreen

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track