Najnovije vesti

BILO JE TO 5 MINUTA ODNOSA, STIDIM SE KAKO SAM JE ZAČEO: Ona je dete slavnih roditelja koji su imali BURNU ROMANSU na stepeništu
Foto: Profimedia

ANA JE USPEŠNA MANEKENKA

BILO JE TO 5 MINUTA ODNOSA, STIDIM SE KAKO SAM JE ZAČEO: Ona je dete slavnih roditelja koji su imali BURNU ROMANSU na stepeništu

Tenis
13:33h

Ana Ermakova krenula je stopama svoje majke Angele Emarkove pa je uplivala u manekenske vode i za sada joj odlično ide.

Od nje se i očekivalo da će izabrati neku od javnih profesija s obzirom na to da je dete slavnih roditelja. Otac joj je nekadašnji nemački teniser Boris Beker!

Boris Beker
foto: AP

Ali, Anina životna priča je vrlo neobična jer ona nije plod ljubavi, već petominutne avanture u londonskom restoranu "Nobuu", koja je Bekera koštala braka sa tadašnjom suprugom.

foto: Profimedia

U knjizi „Boris Becker’s Wimbledon“, sportska legenda je otkrila da je tokom jedne strastvene noći sa Angelom Ermakovom napravio dete.

"To me je stavilo na prve umesto na poslednje strane novina i uništilo je moj brak s Barbarom iako bi on verovatno svakako bio okončan. Ali dobio sam ćerku, predivnu mladu ženu koju volim otkako je rođena.

Stidim se zbog načina na koji se sve desilo i što sam rasturio porodicu. Anina majka i ja smo postali roditelji, a da nismo bili ništa jedno drugom pre toga", napisao je između ostalog Beker u svojoj knjizi, ali se i potrudio da čitaocima dočara taj trenutak.

foto: Profimedia

"Ne znam da li je toalet bolje mesto, ali mi smo to uradili na stepenicama. Mediji su preneli kako smo smo imali odnos na stočiću u toaletu, ali tamo stola nije bilo. To nije bila afera, to je bio odnos od pet minuta", otkrio je osvajač Vimbldona koji je te večeri odigrao poslednji profesionalni teniski meč i želeo je da proslavi uspeh sa prijateljima.

Ana je danas odrasla devojka koja je krenula maminim stopama i uplivala u manekenske vode.

foto: Profimedia

Pažnju je privukla na nedelji mode u Berlinu kada joj je bilo samo 14 godina.

?

A post shared by Anna Ermakova (@annaermakova1) on

Od tada, pa sve do sad Ana krasi naslovnice svetskih magazina, a velike modne revije su nezamislive bez nje.

?@annaermakova1

A post shared by Anna Ermakova (@annaermakova1) on

Boris Beker ima dvoje dece iz braka sa Barbarom, Noa (27) i Eliasa (21), kao i Anu. Takođe ima 11-godišnjeg sina Amadeusa iz poslednjeg braka sa bivšom suprugom Lili, sa kojom se oženio 2009. pre nego što se razveo 2018. godine.

(Kurir sport)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja