NOVAK JE NAJBOLJI I TAČKA: Čuveni Mekinro izjavom o Đokoviću podiže temperaturu pred finale AO! Njega ni NE ZANIMA ko će da pobedi
Foto: Profimedia

reč legende

NOVAK JE NAJBOLJI I TAČKA: Čuveni Mekinro izjavom o Đokoviću podiže temperaturu pred finale AO! Njega ni NE ZANIMA ko će da pobedi

Tenis -

Legendarni američki teniser, Džon Mekinro, nema dilemu ko je najbolji teniser na svetu u ovom trenutku.

Rafael Nadal i Danil Medvedev će u nedelju odmeriti snage u finalu Australijan opena, a pitanje je da li bi se za titulu borili njih dvojica da je Novak Đoković dobio priliku da četvrti put zaredom osvojio grend slem u Melburnu.

Zato je Mekinro ubeđen da će pogrešiti svako ko kaže da srpski teniser nije najbolji čak iako Medvedev pobedi u nedelju i tako dođe do prvog mesta ATP liste.

- Mislim da je ono što je zaista važno ko je prvi na kraju godine. Ovo je sam početak. Naravno, veliko je dostignuće kad postanete prvi teniser sveta, ali... Ne možete mi reći da Novak Đoković, koji je osvojio tri grend slema i stigao do finala na US openu nije najbolji na svetu - rekao je Mekinro.

On je potom dodatno pojasnio svoje razmišljanje.

- To je smešno. Novak će izgubiti bodove koje je ovde osvojio prošle godine, ali zbog nesrećne činjenice da nije mogao da igra. Zbog toga se dešava ova situacija - zaključio je čuveni Mekinro.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track