TO JE TVOJA JE*ENA LINIJA! TI SI JE*ENI IDIOT: Otkriveno zašto je Zverev ODLEPIO i ZVERSKI napao sudiju reketom - PLJUŠTALE PSOVKE
Foto: Profimedia

NOVI SNIMAK

TO JE TVOJA JE*ENA LINIJA! TI SI JE*ENI IDIOT: Otkriveno zašto je Zverev ODLEPIO i ZVERSKI napao sudiju reketom - PLJUŠTALE PSOVKE

Tenis -

Na društvenim mrežama se pojavio novi snimak incidenta koji se dogodio na turniru u Akapulku.

Treći teniser sveta Aleksandar Zverev izbačen je sa turnira u Akapulku, pošto je na dubl meču verbalno i fizički napao sudiju.

Zverev je u paru sa Marselom Melom igrao jedan uzbudljiv duel protiv Lojda Glaspula i Harija Heliovare. Nemac je izgubio nakon super taj-brejka (6:2, 4:6, 10:6.), u kom je viđen poen zbog koga je Zverevu pao mrak na oči.

Naime, Zverev je bio uveren da je jedna loptica, nakon udarca protivnika, završila u autu. Nemac je bio ubeđen da je važan poen nepravedno dodeljen rivalima, pa je osuo paljbu po arbitru.

"Sada je 8:6 u taj-brejku, gledaj gde je loptica pala. Pogleda gde je lopta pala. To je tvoja je*ena linija. To je tvoja je*ena linija, je**ni idiote" urlao je Zverev.

Nažalost, nije se tu zaustavio. Po završetku meča prišao je sudijskoj stolici i nekoliko puta reketom snažno udario po njoj.

"Zbog njegovog ponašanja na kraju dubl meča, Zverev je izbačen sa turnira u Akapulku", objavila ja Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) na svom Tviter nalogu nakon meča.

Takođe, prvi potpredsednik zadužen za pravila i takmičenja pri ATP-u može da odredi novčanu kaznu ili dodatnu suspenziju Nemcu, ukoliko utvrdi da je prekršaj posebno štetan za dalje odvijanje turnira ili šteti integritetu sporta.

Nemački teniser trebalo je da u osmini finala singla igra protiv svog sunarodnika Petera Gojovčika, nakon što je u utorak pobedio Amerikanca Džensona Bruksbija posle tri seta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track