MOŽE LI JADNIJE OD OVOGA? Španac probio DNO! Našao način da UDARI po Novaku Đokoviću i ZAPREPASTI planetu: "Srbin NIJE NAJBOLJI"
Foto: JORGE GUERRERO / AFP / Profimedia

da li je moguće?

MOŽE LI JADNIJE OD OVOGA? Španac probio DNO! Našao način da UDARI po Novaku Đokoviću i ZAPREPASTI planetu: "Srbin NIJE NAJBOLJI"

Tenis -

Novak Đoković iz dana u dan obara sve poznate rekorde u svetu tenisa, ali je jedan Španac našao novi način da pokuša da dokaže kako Srbin nije najbolji.

Započeo je Nole 400. nedelju na vrhu ATP liste, osvojio Završni masters po osmi put, ali pojedincima ni to nije dovoljno da mu "skinu kapu" i priznaju da je GOAT.

Jedan neimenovani Španac je otišao korak dalje, probio dno i našao način da ponovo udari po Đokoviću, zaprepasti planetu i kaže - Srbin nije najbolji! Novak, prema njegovoj statistici koju je objavio na Tviteru, nije najbolji u broju sezona sa osvojenih sedam i više trofeja?! Ove godine je Đokoviću to šesti put pošlo za rukom pošto je osvojio Adelejd, Australijan open, Rolan Garos, Sinsinati, US Open, Pariz i Torino, a prema ovom parametru zaostaje za Džimijem Konorsom i Ivanom Lendlom koji su imali osam ovakvih sezona.

Isto kao i Novak, sedam trofeja u sezoni u šest navrata su osvajali Bjorn Borg, Džon Mekinro i Rodžer Federer.

Zaista, nepotreban i sraman pokušaj da se dokaže nešto što nema veze sa realnim stanjem stvari jer je Novak Đoković svima dokazao svoju veličinu!

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track