DUGA NOĆ: Ana protiv Jelene oko pola tri, Nole oko četiri

Srpski derbi

DUGA NOĆ: Ana protiv Jelene oko pola tri, Nole oko četiri

Tenis -
Srbija će 5. dana Australijan opena imati četiri predstavnika u singlu i dva u dublu

MELBURN - Noć između četvrtka i petka biće veoma vatrena, kada su u pitanju srpski teniseri.

Na terene Melburn parka će šestoro predstavnika Srbije, a svakako najveću pažnju izaziva sudar Ane Ivanović i Jelene Janković. Nažalost, jedna od njih će morati da se oprosti od Australije.

Ana i Jelena će igrati na Hajsens areni drugi meč, a s obzirom da program počinje u jedan sat iza ponoći po srpskom vremenu mečom teniserki Votson - Radvanska, Srpkinje će na teren oko pola tri.

U isto vreme kada budu nastupale Ana i Jelena, na teren Margaret Kort će i Janko Tipsarević. Uz nadu da će ovog puta meč rešiti pre petog seta, drugi reket Srbije će za rivala imati Francuza Žilijena Benetoa.

Konačno, kada je singl u pitanju, prvi reket sveta Novak Đoković na teren izlazi oko četiri sata po našem vremenu. Novak će protiv Radeka Štepaneka igrati treći duel na Rod Lejver areni, posle dva ženska singla.

Prvi će na teren u noći između četvrtka i petka Nenad Zimonjić. Zajedno sa Katarinom Srebrotnik iz Slovenije Ziki će pokušati da se probije u drugo kolo mešovitih parova. Rivali u meču koji počinje u jedan iza ponoći su Olivija Rogovska i Marinko Matošević.

Na teren će i Bojana Jovanovski, oko četiri sata ujutru. Ona će u tandemu sa Melindom Cink igrati meč dublova protiv Natali Grandin i Vladimire Uhlirove.Raspored mečeva Srba 5. dana Australijan openaSinglNovak Đoković – Radek Štepanek (posle 04.00h)Janko Tipsarević - Žilijen Beneto (posle 02.30)Ana Ivanović – Jelena Janković (posle 02.30h)DublKatarina Srebotnik/Nenad Zimonjić – Olivija Rogovska/Marinko Matošević (01.00h)Bojana Jovanovski/Melinda Cink – Natali Grandin/Vladimira Uhlirova (posle 04.00h)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track