FARMA 26. DAN UMALO TUČA: Mića nasrnuo na Vajsa!

Posvađali se

FARMA 26. DAN UMALO TUČA: Mića nasrnuo na Vajsa!

Stars -
Letele su stvari sa stola, a zahvaljujući Mikiju Đuričiću i Marku Vukotiću koji su Miću zadržali, nije došlo i do fizičkog kontakta

Danas je 26. dan otkako su se farmeri okupili na imanju u Lisovićima, tenzije rastu iz dana u dan, a čini se da takmičari polako "pucaju po šavovima". Sitni incidenti su svakodnevnica na imanju, a nisu im strani ni fizički obračuni, iako su strogo zabranjeni. Današnja dešavanja na Farmi možete pratiti sa nama.

14.53 - Jelena traži Čupu dok ga Šeki i Igor kriju

Jelena Golubović trežila je po kući i dvorištu Čupu, ali on izgleda ne može više da provodi vreme sa rediteljkom. Naime, on je pričao sa Igorom Starovićem i Šekijem Turkovićem kada je čuo da ga rediteljka zove, a onda se sakrio.

"Evo je ide ovamo, pomeri se malo, videće te", pričao mu je Igor.

Jelena je želela da mu opere stvari, ali i da ga ubrza, da bi se okupao pre "ovih što čiste go**a", kaže reiteljka.

11.37 - Jelena Golubović zabavlja farmere u kuhinji

Naime, rediteljka je od jutros prilično raspevana, na repertoaru su Severina i Novi fosili. Miki Đuričić je bodri i zajedno sa njom peva. Mića je izveo svoju verziju pesme "Kako je dobro videti te opet"

"Kako je dobro videti te opet, slomiti ti noge i polomiti ramena", pevao je Lepi Mića, a Jelena je rekla da nije čula tu verziju.

Pevač Lepi Mića sinoć je krenuo fizički da se obračuna sa Vajsom jer je reper pominjao njegovu ženu. Letele su stvari sa stola, a zahvaljujući Mikiju Đuričiću i Marku Vukotiću koji su Miću zadržali, nije došlo i do fizičkog kontakta.

Nakon ovog incidenta Vajs je tvrdio da uopšte nije pominjao njegovu ženu, a njih dvojica su razmenili niz psovki. Kasnije je većina farmera osudila ponašenje Vajsa.

Miki, Suzana Perović, Crni, Džidža, Sloba, Simonida i drugi farmeri su rekli denseru da ne zna da se igra, da je jako sujetan i da je jako živčan.

"Ljudi, ovde će neko glavu izgubiti!", rekla je Suzana nakon ovog sukoba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track