FARMA 29. DAN GAZDINSKA KUĆA OSTAVA: Jelena Golubović otkrila štek za hranu!

Osveta zadruge

FARMA 29. DAN GAZDINSKA KUĆA OSTAVA: Jelena Golubović otkrila štek za hranu!

Stars -
Zadruga se poigrala sa Vajsom i namerno mu podmetnuli izgrebani disk, jer su dugo morali da slušaju njegovo žaljenje za njegovom muzikom

Danimir Vajs, kome je sinoć priređena rođendanska žurka, dobio je svoj CD nazad posle agonije da mu ga je neko namerno sakrio. Otkako je uša na imanje često se žalio da je on najmanje poznati učesnik i da smatra da mnogi ne poznaju njegov rad. Želeo da iskoristi rijaliti kako bi se predstavio publici koja ga ne poznaje. Nekoliko puta se ozbiljno uvredio i bio gotovo na ivici suza kada je CD sa njegovom muzikom nestao.

Uspeo je da pronađe svoj disk i javno se izvinio svim farmerima što je u njih sumnjao, a potom je izrazio želju da uživo pozdravi najmilije.

"Najviše bih da pozdravim moju sestru Danijelu, koju volim najviše na svetu, moje roditelje i baku Dušanku, koja inače ne čuje", rekao je muzičar, a potom pozdravio i ostale mnogobrojne prijatelje i članove porodice.Ukućani su izrazili želju da im Vajs napokon pusti svoju muziku, što je on sa zadovoljstvom prihvatio. Međutim, njegov disk je uporno preskakao, ali je denser bio veoma uporan.

"Ne vredi. Nema veze. Nije ni bitno. Meni je bitno da sam ja njega našao, verovatno je oštećen. Probaću da ga očistim", rekao je Vajs na kraju.

Gazda Marko je potom pročitao pismo u kome zadruga kaže da se malo poigrala s Vajsom i da su mu namerno podmetnuli izgrebani disk, jer su dugo morali da slušaju njegovo žaljenje za izgubljenim CD-om. Novi, neoštećeni disk, čekao ga je na tremu.

15.00 - Jelena Golubović je u kućici pronašla štek hrane i posvađala se sa ukućanima jer kriju hranu, a nju optužuju da krade i jede krišom. Divna je posle žešće rasprave sazvala sastanak da bi zavela red.

"Onaj ko je napustio sastanak ne može da prisustvuje. Niko nije budala ovde. Mi smo krivi što nasedamo na Golubovićku i njene fazone. Prošle nedelje smo se dogovorili pošto je neko krao hranu da suhomesnato ostavljamo u gazdinskoj kući. Jelena je pronašla štek i napravila haos. Optužila nas da krijemo hranu", ispričala je Divna, potom je stiglo pismo zadruge i naređenje da svu hranu moraju da drže na jedno mesto i da nije higijenski da se hrana drži van ostave.

11.00 - Divna Karleuša je novi gazda na imanju. Nju je Crni, koji je sinoć napustio Farmu, postavio da gazduje prevashodno zbog hrane jer se odlično snalazila u kuhinji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track