ZUZI VOLI MLAĐE: Želim u štalu sa Markom Vukotićem!

Sviđa joj se maneken

ZUZI VOLI MLAĐE: Želim u štalu sa Markom Vukotićem!

Stars -
Jednom rekla ko mi se sviđa na Farmi, ali nisam mislila na Marka Vanilu, nego na Marka. Žao mi je Šeki, meni se sviđa Marko Vukotić i ja bih sa njim spavala u štali, rekla je pevačica

Zumreta Midžić, poznatija kao Zuzi Zu, otkrila je dok su igrali igru istine da bi ona najviše volela da bude sluga sa Markom Vukotićem i da bi sa njim rado provodila noći u štali. Ona je odgovorila i Marku Vanilli da kada je govorila da joj se sviđa neki Marko sa imanja da ne misli na muzičara već na manekena.

"Ja sam jednom rekla ko mi se sviđa na Farmi, ali nisam mislila na Marka Vanilu, nego na Marka. Žao mi je Šeki, meni se sviđa Marko Vukotić i ja bih sa njim spavala u štali", odgovorila je Zuzi kada su joj postavili pitanje da li bi želela da da bude sluga sa Šekijem.

"Da li si da budeš ženskim sluga i da spavaš sa Šekijem u štali", postavio je pitanje Aki, a Šeki je pocrvenio i postidio se. Navukao je kapuljaču preko lica i počeo da se od stida uvija, ali ga je Zuzi ohladila tako što je priznala da voli mlađe i da je njena simpatija Marko Crnogorac.

http://www.youtube.com/watch?v=s6OkKdqRWJY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track