Najnovije vesti

Simonida: Ti si niko, poznatija sam od tebe  Romana: Ti si mi baš inteligentna!

Jutjub zvezda i pevačica ukrstile koplja

Simonida: Ti si niko, poznatija sam od tebe Romana: Ti si mi baš inteligentna!

Stars
Ačevićka rekla Panićki da je ljubomorna na njen uspeh njene pesme

Simonida Ačević napala je Romanu Panić da je ljubomorna zbog velike popularnosti njene pesme „Hopa-cupa“!

Kad joj je Romana postavila pitanje zašto je dobila nervni napad kad joj je ona pomogla da opere sudove, jer je imala nameru samo da pomogne, Simonida je sve vreme usmeravala odgovor na njenu nametljivost i bezobrazluk.

Pošto ju je pevačica nazvala buckom, praveći se da ne može da se seti njenog imena, Ačevićki su još više proradili živci.
- Tvoja nametljivost, bezobrazluk i malicioznost prema meni je loša osobina. Te tvoje konotacije na račun mog izgleda... Ti vrlo dobro znaš kako se ja zovem i smeta ti uspeh moje pesme. Romana, žao mi je što je moja pesma popularnija od tvoje, a ti si mnogo duže na sceni od mene. I znam da ti je to trn u mršavoj guzici. Prema tome, ćuti - osula je Simonida po Romani, koja joj je odgovorila:
- Nametljivost?! Hvala, Simonida. Jako si inteligentna da uopšte govoriš! - odgovorila joj je Romana.

Odmah posle toga Simonida je postavila pitanje Marku Vanili, kojem ona tepa Vanilice i teške reči su ostale da lebde u vazduhu.

Jelena Simonidi htela da slomi kičmu

Jelena Golubović se grubo našalila sa Simonidom i umalo joj nije slomila kičmu. Ona joj je izmakla stolicu, pa je Jutjub zvezda mogla ozbiljno da se povredi. Igrajući igru istine, Ačevićka je postavila Marku Vanili pitanje i kad je htela da sedne, režiserka joj je izmakla stolicu, a da nije bilo Šekija, Simonida bi pala na leđa.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...