FARMA UŽIVO 33. DAN VAJS OPTUŽIO REDITELJKU: Jelena pije lekove sa alkoholom!

Sakrila medikamente

FARMA UŽIVO 33. DAN VAJS OPTUŽIO REDITELJKU: Jelena pije lekove sa alkoholom!

Stars -
Tokom suđenja koje se odigralo na Farmi, glavni krivac je bila Jelena Golubović, a reper ju je optužio da pije lekove i konzumira alkohol, što je ona oštro demantovala

Jelena Golubović je bila glavna tema igre suđenja koju je Zadruga zadala farmerima. Nju je Vajs optužio da pije lekove i da konzumira alkohol, što je ona demantovala, ali ipak nije želela da pokaže koje sve lekove pije.

Sinoć su se na imanju u Lisoviću odvijala suđenja, a u sporu su bili sami farmeri.

Kasnije je Vajs postavio pitanje Jeleni kako može da konzumira alkohol, ako uporedo pije lekove, a ona se branila da pije lekove za alergiju koji dozvoljavaju da se pije alkohol jer samo lekovi za smirenje ne smeju da se kombinuju sa alkoholom.

Denser je zatražio od Jelene da donese lekove da bi svi pročitali uputstvo. Istog momenta glumica je krenula ka sobi kako bi donela torbicu s medikamentima, ali je prethodno neke lekove sklonila ispod svog jastuka kako ostalim farmerima ne bi pokazala šta sve konzumira.

Kasnije je Golubovićeva rekla da je ranije jedino popila lek za smirenje i to nakon što ju je Miki Đuričić gađao ciglom, i da je taj bensedin dobila od Zorice Marković. Međutim, mnogo više lekova Jelena je sakrila, pa ipak ostaje sumnja da ih troši, a uz to i pije alkohol.

Tokom suđenja između Edina Škorića i Jelene Jovanović, glumica je konstantno nešto dobacivala i prekidala one koji su bili akteri ovog "sudskog" spora.

Zbog konstantnog dobacivanja, Škorić je zamolio Čupu da odvede Golubovićevu iza sena, na šta je ona reagovala rečima: "Puši k***c!"

Glumica je odbrusila Edinu da on vodi Jelenu Jovanović iza sena. Zbog ovih reči uvredila se pevačica Jelena koju su ove reči pogodile.

Kasnije je pažnju opet privukla tužba Jelene Golubović protiv Lepog Miće.

Ona je tvrdila da je pevač kriv što joj nije nadokanđena šteta za cipele koje su završile u kanalizaciji.

Ona je navela da ne optužuje Miću da je on lično ukrao njene cipele, ali da on zna ko je to uradio jer ima oči na leđima i zatražila od njega da otkrije ko je cipele bacio u kanalizaciju.

Mića se sve vreme branio time kako glumica govori gluposti i da je stalno pod dejstvom alkohola i da je tako pijana ona zapravo bacila cipele u kanalizaciju na prošloj žurki.

"Ti si bila u blatu i nekako si uspela da se izvučeš iz blata, ali cipele nisi uspela da izvučeš", rekao je pevač glumici.

FARMU UŽIVO MOŽETE PRATITI OVDE.

14.23 Jelena i Divna su opet imale sukob oko higijene i linije. " Idi se okupaj nekad Jelena, poseti malo bure, smrdiš", rekla je Divna Jeleni, a ova joj je uzvratila uvredama.

"Ti debela ne možeš ni da staneš u bure. Šta tebe briga da li se ja kupam ili ne", a Edin je odmah dodao da je primetio da Čupo beži od Jelene, međutim, ona u to nije želela da poveruje i rešila je da sama istraži tu izjavu.

"Rekao mi sad Edin da bežiš od mene... A kada bi mogao da biraš kome ćeš da ga staviš, kome bi ga stavio", pitala je Jelena, a Čupo joj je odgovorio da sve zavisi od osobe i situacije "Nekad biram, nekad ne."

Čupo rekao da će doći "dobra pevaljka" večeras na žurku, a Miki je prozivao Jelenu da je na prošloj žurki dizala noge Dragom Domiću na ramena i tako iznervirala Čupu.

13.31 Edin i Suzana su pričali o ljubavi dok je ona pekla paprike napolju kod radionice. Edin je rekao kako nikad nije bio srećniji nego kad je živeo u Atini. "Znaš ono kad ti ništa ne treba u životu? E, taj osećaj sam imao. Sve mi je bilo tu, ništa mi nije trebalo"

Suzana je rekla kako je to samo jednom doživela. "Na žalost, on više nije živ. Čim sam ga videla, znala sam da je to to. Pevao mi je pesmu Miroslava Ilića "Tebi", kao što je njegovoj majci pevao njegov otac. Nažalost, završilo se tragično", rekla je Suzana.

13.27 Svetlana, Boris, Lepi Mića su pričali o Gazda Jezdi. "Svi su zaćutali odmah čim je ušao. Znamo na šta su svi mislili", rekla je Svetlana.

Lepo Mića je spomenuo kako je Jelena šetala Gazda Jezdu po dvorištu. "Jelena je došla kod Jezde, šetala ga, i pitala ga da li on zna šta je to demokratija", rekla je Svetlana i dodala da je to vređanje inteligencije.

http://www.youtube.com/watch?v=1hPG9blz6_Y

http://www.youtube.com/watch?v=PJNY_8N4Gvk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track