PRIJATELJICE: Zorica Marković sve prisnija sa Jelenom Golubović

Taktika ili nešto drugo

PRIJATELJICE: Zorica Marković sve prisnija sa Jelenom Golubović

Stars -
Iako je na početku i sama ušla u konflikt sa Jelenom nekoliko puta, Zorica je posle nekoliko dana počela da prihvata rediteljku takvu kakva je

Pevačica Zorica Marković postaje veoma prisna sa rediteljkom Jelenom Golubović. Pevačica se pokazala kao jedan od najiskusnijih učesnika na Farmi pa sve lakše prevazilazi prepreke koji farmerskoj psihi zadaje izolacija od spoljnog sveta i teški uslovi života.U odnosu na prethodnu sezonu Farme kada je Zorica bila neko koga su svi napadali, u ovoj sezoni vrlo je poštovana i mnogo mirnija.

Kako više ne oseća toliki pritisak zbog izolovanosti od spoljnog sveta i manjka hrane, ogreva i ostalih potrebština koje su normalna stvar van Farme, Zorica se polako prilagodila i ljudima na imanju.

Tako je pevačica postala prijateljica sa Jelenom Golubović koju većina farmera smata neprijateljem i osobom sa kojom se ne treba družiti.

Iako je na početku i sama ušla u konflikt sa Jelenom nekoliko puta, Zorica je posle nekoliko dana počela da prihvata rediteljku takvu kakva je.

Kada je Jelena lažno izbačena sa Farme, Zorica je bila jedna od retkih koji su je ispratili, a tom prilikom joj je čak rekla: "Volim te, javi se".

U poslednjih par dana nekoliko puta je stala na Jeleninu stranu i juče izjavila kako se sa Jelenom svađala samo kada ju je ućutkivala. Kada su farmeri sinoć od Zadruge dobili zadatak da kažu šta misle o svakom farmeru, Zorica je ponovila da voli Jelenu Golubović, ali da ipak smatra da je pomalo luda.

Da li je i Zorica podlegla pod uticak taktike na Farmi pa se sa Jelenom "voli" samo radi glasanja, ili je zaista zavolela rediteljku videćemo u narednom periodu, jer je već poznato da na Farmi maske lako padaju i svi kad tad pokažu pravo lice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track