BREGA U MEKSIKU: Karte za koncert koštaju 800 dolara!

Papreno

BREGA U MEKSIKU: Karte za koncert koštaju 800 dolara!

Stars -
Kralj ciganske muzike, kako ga u Meksiku nazivaju mediji, tamošnju publiku veoma podseća na zvuk marijača, a njegov koncert u Meksiko Sitiju, u dvorani "El Plaza Condesa" je gotovo rasprodat

Goran Bregović naplaćuje karte za svoje koncerte po Meksiku od 500 do 800 dolara.

Bregović je sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane" trenutno na turneji po Južnoj Americi.

Kralj ciganske muzike, kako ga u Meksiku nazivaju mediji, tamošnju publiku veoma podseća na zvuk marijača, a njegov koncert u Meksiko Sitiju, u dvorani "El Plaza Condesa" je gotovo rasprodat, premda su karte za naše pojmove neverovatno visoke.

Obična karta za parter je 500 dolara, VIP karte su 650 dolara, a najbolja mesta na balkonu koštaju 800 dolara.

Bregović na meksičkoj turneji promoviše svoj novi album “Šampanjac za Cigane”, na kom su mu gosti slavni bendovi "Džipsi kings" i "Gogolj Bordela".

Bregović je na prethodnoj meksičkoj turneji bio 2008. godine, kada je publika bila očarana njegvim balkan bitom. Putem video-konferencija Bregović je održao čitav niz konferencija za štampu povodom koncerata i naglasio da ga raduje povratak u Meksiko i svirka pred tamošnjom veselom publikom.

Posle Meksika očekuju ga još dve turneje do kraja godine, u Ukrajini i Rusiji. Plan mu je da do kraja 2013. održi oko 140 koncerata, što znači da je svirao na različitom mestu skoro svakog trećeg dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja