PAO NA NISKE GRANE: Gazda Jezda podstanar u oronulom potkrovlju

Jezdimir Vasiljević plaća stan 100 evra

PAO NA NISKE GRANE: Gazda Jezda podstanar u oronulom potkrovlju

Stars -
Vlasnik Jugoskandika, koji je štediše u bivšoj Jugoslaviji ojadio za desetine miliona maraka, živi u bedi kod prijatelja u Čačku

Jezdimir Vasiljević, novi učesnik rijalitija „Farma“, stigao je do prosjačkog štapa!Nekad veliki Gazda Jezda, vlasnik Jugoskandika, koji je svojevremeno bio čak i predsednički kandidat, sada živi u Čačku kao podstanar kod bivšeg radnika banke, kome plaća 100 evra za stanarinu, saznaje Kurir.- Jezda živi u oronulom potkrovlju jedne prilično zapuštene kuće. Spolja deluje kao da u donjem spratu ima neki kafić, ali kad se krene stepenicama nagore, treba da se prođe i jedan mračan hodnik da bi se došlo do Vasiljevićevog smeštaja. Pored njegovog sobička je i neka neugledna kancelarija, puna nagomilanih papira. Baš je zapušteno - otkriva izvor Kurira i dodaje:- Ljudi iz Čačka Jezdu viđaju u prolazu, ni sa kim se ne druži, ali zna se da živi kod čoveka koji je pre radio kod njega, u vreme kad je štediše ojadio za desetine miliona maraka. Država mu je posle prevare veka oduzela sve što je imao, kuće na Banjici i Senjaku, ceo Jugoskandik, kao i 240 kilograma zlata koje je čuvao u sefu. On je o tome pričao na Farmi. Sve je izgubio kad je iz Srbije pobegao glavom bez obzira. Ni u zatvoru ga nije stigla prava kazna, ali od ovog mu nema gore kazne i posle pet godina koje je proveo na robiji - zaključuje naš izvor.

Otišao na Farmu da zaradi pare... Gazda Jezda
Otišao na Farmu da zaradi pare... Gazda Jezda

Imam recept, opet ću se obogatiti!Pre pola godine Jezdimir Vasiljević je, po izlasku iz zatvora u Beogradu i odlasku u Čačak, ispričao za Kurir kako je patentirao nov način za bogaćenje.- Imam recept ekstrakta za alkoholna pića, napravljen po mojoj narudžbini, koji će šljivovicama, komovicama i drugim rakijama davati posebnu aromu, ukus i boju. Odlučio sam da u ova teška vremena piće s tim ekstraktom nazovem „kosovski božur“ i da to bude moj patriotski čin i doprinos borbi Srbije za Kosovo. Tražim proizvođače alkoholnih pića za ovaj posao - rekao je Jezda.Gazda Jezda je proveo pet godina u zatvoru, dve u Holandiji odakle je izručen Srbiji gde je odležao još tri godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track