KAO JELENA GOLUBOVIĆ: Sara galamila, farmeri nisu mogli da odmaraju!

Pala u vatru

KAO JELENA GOLUBOVIĆ: Sara galamila, farmeri nisu mogli da odmaraju!

Stars -
Ne smetaš mi ti, nego tvoj glas", kategorično je odbrusio Vajs i zaključio da taman što su se otarasili Jelene Golubović koja dan provodi u izolaciji i ponadali da će imati miran dan planove je pokvarila Sara

Farmeri su očekivali mirnu noć i dan budući da je Jelena Golubović, koja je najglasnija na imanju, u izolaciji, međutim za galamu se pobrinula Sara Trajanović.

Misicu je Danimir Vajs napao da farmeri zbog nje nisu mogli oka da sklope jer bila previše glasna. Saru, koja je u zvaničnoj vezi sa Akijem Markovićem, a s kojim se sinoć ljubila i kikotala, baš pogodila primedba, pa je i ona pala u vatru.

Sara je zaključila da Vajs očigledno ima neki problem sa njom, i da to traje već duže vreme, i da to što je sinoć bila malo glasnija jeste bio samo povod za Vajsovu oštriju reakciju, a da njemu zapravo smeta ona sama iz nekog razloga.

"Ne smetaš mi ti, nego tvoj glas", kategorično je odbrusio Vajs i zaključio da taman što su se otarasili Jelene Golubović koja dan provodi u izolaciji i ponadali da će imati miran dan planove je pokvarila Sara Trajanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track