FARMA 36. DAN: Vajs sakrio Divni lekove

Na tajnom zadatku

FARMA 36. DAN: Vajs sakrio Divni lekove

Stars -
Reper ima tajni zadatak da sakrije po jednu stvar svakom farmeru, a on je izabrao Divnin neseser, ne znajući da su joj unutra lekovi

Imanje u Lisoviću napustila je bosankska pevačica Zuzi Zu i ona danas treba da postavi novog gazdu, pa su tako farmeri nagađali koga će izabrati da gazduje Farmom. Lepi Mića, Simonida Ačević, Suzana Perović i Marko Vanilla su pretpostavili da bi to mogla da bude Simonida, koja je upitala Miću kako bi on reagovao kada bi ona njega postavila za slugu.

"Bez razmišljanja, da ti mater, gađao bih te stolicom!", pobesneo je Mića i dao do znanja šta bi se desilo kada bi ga poslala u štalu.

Nove trzavice izazvao je Ivan Marinković, koji je provocirao Jelenu Golubović time što je govorio da je Gordana Bjelica dobra glumica i što ju je dobro izimitirala, dok se Jelena dokazala da nema veze sa glumom iako se sve vreme hvali svojom diplomom.

"Nemoj da je diraš, Ivane. Vidiš da se konačno smirila", dobacio je Miki Đuričić na ovu raspravu u spavaćoj sobi. Nakon toga je došlo do sukoba Ivane i Čupe Kalača. Njih dvojica su se častili uvredama i psovkama. Njih dvojica su se posvađala jer je Marinkoviću zasmetalo to što Čupo daje uputstva Golubovićevoj šta da govori.

13.47 Borisova bivša, ali i sadašnja devojka su bili u kuhinji. Marijana je pohvalila Kaću da je čula da odlično peva zabavnjake.

Došao je Boris i on i Marijana su pričali o situaciji koja ih je zadesila u kući. Boris je rekao da je bio malo šokiran kada je ona ušla u kuću, ali da je predosetio da će ući neka bivša devojka.

"Meni je drago što si upućen i što smo se skapirali u vezi sa svim ovde", rekla je Marijana, a Boris je dodao da je znao da će ući neka bivša devojka.

"Sinoć kad smo Kaća i ja pričali, i tačno smo znali da će morati da ubace nekog", rekao je Boris, a onda je u kuhinju ušla Kaća i zagrlila ga.

"Vidiš, Marijana, već me koristi kao nakit", rekao je Boris, a Marijana se smejala.

Kaća je rekla da je i ona predosetila da će ući neka bivša devojka. "Hvala Bogu što si normalna. Dobro je da nisu ubacili neku koja će da naskače na njega", rekla je Kaća, a Marijana je dodala da je sve u stavu i kako postaviš situaciju.

13.16 Divni je nestao neseser sa lekovima. Ona je zamolila Jelenu Golubović koja je od danas gazdarica da ode do Zadruge i da im traži lek. Međutim, Jelena je rekla da treba da ode do ograde i sama da traži lek.

Niko ne zna da Vajs ima tajni zadatak da svakom farmeru sakrije po jednu stvar do srede. On je izabrao Divnin neseser, ne znajući da su u njemu lekovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track