PREGLED DANA: Kaća zahvalila Marijani što ne naskače na Borisa!

Farma 5

PREGLED DANA: Kaća zahvalila Marijani što ne naskače na Borisa!

Stars -
Hvala Bogu što si normalna. Dobro je da nisu ubacili neku koja će da naskače na njega, rekla je Kaća, a Marijana je dodala da je sve u stavu i kako postaviš situaciju

Marijana Leontijević i Katarina Grujić, odnosno Borisova bivša i sadašnja devojka, prvi put su se našle same u kuhinji. Marijana je pohvalila Kaću kako odlično peva zabavnjake, dok je pevačica rekla da joj je drago što ne naskače na Borisa.

Dok su devojke razgovarale, pridružio im se i Boris i započeo razgovor sa Marijanom o situaciji koja ih je zadesila u kući. Boris je, naime, rekao da je bio malo šokiran kada je ona ušla u kuću, ali da je predosetio da će ući neka bivša devojka.

"Meni je drago što si upućen i što smo se skapirali u vezi sa svim ovde", rekla je Marijana, a Boris je dodao da je znao da će ući neka bivša devojka.

"Sinoć kad smo Kaća i ja pričali, tačno smo znali da će morati da ubace nekog", rekao je Boris, a onda je u kuhinju ušla Kaća i zagrlila ga.

"Vidiš, Marijana, već me koristi kao nakit", rekao je Boris, a Marijana se smejala.

Kaća je rekla da je i ona predosetila da će ući neka bivša devojka. "Hvala Bogu što si normalna. Dobro je da nisu ubacili neku koja će da naskače na njega", rekla je Kaća, a Marijana je dodala da je sve u stavu i kako postaviš situaciju.

FARMU UŽIVO MOŽETE PRATITI OVDE.

21.15 - Jelena je rekla da je Ivan zagrlio i poljubio, dok je tvrdio suprotno. Kasnije se zakačio i sa Čupom jer je savetovao rediteljku šta da kaže.

"Đubre jedno lažljivo, ja te zagrlio", rekao je Ivan Jeleni.

"Šta, kao nisi?!", rekla je rediteljka.

"Ok, sad ispada da ja lažem. Da sam ja to uradio, rekao bih", kaže Marinković. Tu se ubacio i Čupo, koji je rekao da je Ivan dupljak.

"Narkomane, nemoj tako da pričaš sa mnom", rekao je Marinković. "Ma ti si jedan dupljak i smeće. Ja sam tebe odmah pročitao", odgovorio mu je Čupo.

"Ti si jedan planinar obični, tresu ti se ruke. Indijanac najobičiniji", besneo je Ivan, a Čupo je dodao da je on više kafa popio u avionu, nego on u kafiću.

"Kako si prebledeo kad ti je došla bivša žena. Idi čisti klozet", rekao je Čupo. "Nemoj da si mi se obratio više, idi na planinu", rekao je Ivan.

Ivan je kasnije držao predavanje Jeleni: "Ovde te vređa 20 ljudi, kakav ti je on dečko. Ja bih stao iza svake svoje žene", objasnio je Marinković Jeleni.

20.54 - Ušla je nova takmičarka, Marijana Leontijević

Edin Škorić kaže da je Ivan Marinković već bacio udicu. Ivan je odmah prišao i pitao je gde spava, ali i rekao da će je probuditi ujutro da piju kafu

"Marijana mi se jako dopada, simpatična i fina devojka. Ispunila mi je potpuno ovo veče. Došla mi je kao kec na deset. Ne znam šta će biti, ali stvarno želim da joj pomognem", rekao je Ivan.

Boris je prišao Marijanu, a ona mu je rekla da se ponaša kao da nije tu: "Potpuno se ponašaj kao da nisam tu. Već sam ti napravila jedan problem, ne želim još jedan. Želela sam da te pozovem pre Farme, da porazgovaramo, ali...", rekla je Marijana. Katarina je rekla da nema problem što je Marijana ušla.

20.43 - Aki je izbačen jer nije ispunio zadatak

Sara je plakala kada je saznala da Aki odlazi. "Ivan je jedina osoba koja se radovala. Ne mogu da verujem da osoba sa kojom sam bila bliska gleda me i smeje mi se i drago mu je što plačem i što mi je teško. Ja sa njim ne želim ništa da imam", rekla je Sara.

"Drago mi je što je izašao i znao sam da ima neki zadatak i da neće dugo ostati. Mislim da ću povratiti neki odnos sa Sarom koji smo imali ranije. Drago mi je", rekao je Ivan.

Sara je objasnila da je on već pokušao da joj priđe, odnosno da to sve vreme radi.

"Pokušaću da razgovaram sa njom i da je smekšam za dan-dva", rekao je ivan.

20.34 - Ivan je odbio da donese Divni vodu, iako je ukočena

"Odbio sam je zato što štiti Akija", rekao je Ivan i dodao: "Nije bitan Aki, ali ako mogu svi da iznose vodu, može i on, ima 20 godina, može volu rep da isčupa", rekao je.

Divna je rekla da je dokazala da može i ona to da uradi, iako je ukočena. "Želela sam da dokažem muškarcima da možemo i mi da radimo to"

20.17 - Vajs je rekao Sari Trajanović da nisu mogli da spavaju od galame koju je pravila

"Toliko imaš specifičan glas i nisi prestajala da vrištiš iz kupatila sa Akijem. Ne mogu da verujem da ne možeš da prekineš kad te zamoli neko", požalio se Vajs.

20.12 - Jelena Golubović je bila u izolaciji, dok ju je Divna služila

"Ona mi je tražila kafu, pa limunadu, pa posle sapun, pa vodu, kafu sa mlekom... Ona je na svakih 15 minuta nešto tražila", rekla je Divna dok je Jelena rekla da Karleuša nije dobro poslužila.

Rediteljka se kasnije sunčala u dvorištu, a Miki je rekao da se skine u toples.

"Toples, toples..." vikao je Miki Jeleni, a onda i Čupi: "Čupo, razboleće ti se devojka"

Jelena je želela još jednu kafu i limunadu jer joj je neko, navodno, prosuo. Miki je rekao Divni da će se naljutiti na nju ako joj da desetu kafu.

Šeki je rekao da ne može da veruje šta radi Jelena i da on sa njom napolju ne bi popio kafu.

Miki, Divna i Suzana su zaključili da je Šeki čudan tip kao i da je sujetan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja