Milan Popović postao počasni građanin Pančeva

Zahvalni na donacijama

Milan Popović postao počasni građanin Pančeva

Stars -
Ovom donacijom jednog čoveka, dobročinitelja i filantropa, koja svojom veličinom nadmašuje i one najvećih kompanija, funkcionisanje odeljenja pedijatrije i ginekologije potpuno je podignuto na viši nivo, rekao je gradonačelnik Pančeva

Milan Popović postao je počasni građanin Pančeva.

Na vandrednom zasedanju Gradsko veće usvojilo je odluku o dodeli zvanja počasnog građanina Pančeva koje će, zahvaljujući donacijama pančevačkom porodilištu, ove godine poneti privrednik Milan Popović.

Na inicijativu gradonačelnika Pančeva, uz odobrenje GV-a, odbornicima lokalnog parlamenta u petak će za počasnog građanina grada Pančeva biti predložen privrednik Milan Popović.

Gradonačelnik Pavle Radanov istakao je značaj Popovićevih donacija zahvaljujući kojima je opremljeno porodiliše Opšte bolnice Pančevo.

"Zahvaljujući donacijama gospodina Milana Popovića, koje prevazilaze 10 miliona dinara, potpuno je opremljeno porodilište Opšte bolnice u Pančevu. Ovom donacijom jednog čoveka, dobročinitelja i filantropa, koja svojom veličinom nadmašuje i one najvećih kompanija, funkcionisanje odeljenja pedijatrije i ginekologije potpuno je podignuto na viši nivo. Dar gospodina Popovića je veliki i direktan, i dat je tamo gde je najpotrebnije", izjavio je Pavle Radanov.

Priznanje počasnog građanina Milanu Popoviću biće uručeno na svečanoj sednici za Dan grada, 8. novembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track