DAN 41 DISKVALIFIKOVAN: Miki pobegao s Farme!
Foto: Youtube

Bez prava na povratak

DAN 41 DISKVALIFIKOVAN: Miki pobegao s Farme!

Stars -
Učesnik iz Kupinova prekršio je pravilo u toku noći napustivši ograđeni deo imanja

Nezapamćeno!Miki Đuričić, rijaliti zvezda, izbačen je sa Farme jer je napustio ograđeni prostor imanja, što je najstrože zabranjeno. Na imanju u Lisoviću sinoć se dogodio najozbiljniji prekršaj. Najstrože pravilo Farme govori o tome da se ograđeno imanje ne sme napuštati i da za takav postupak farmer mora biti diskvalifikovan.

Miki je u toku noći prekršio ovo pravilo napustivši ograđeni deo imanja što znači, kako je objavila Zadruga, da je Miki diskvalifikovan bez prava da se vrati na farmu.

S obzirom na to da su svi farmeri potpisali ugovore i da znaju da stavka o zabrani napuštanja imanja stoji i tamo, produkcija će pokrenuti sve zakonske mere protiv Mikija.

"Mislio je da će se vratiti, pa je ostavio bubicu. Ostale su mu stvari. Zašto mene niko nije obavestio. Valjda je logično prva da ja saznam", vikala je Jelena Golubović."Čovek je pobegao, ko je znao?!", rekao je Sloba.

Miki je već nekoliko puta tražio da napusti imanje, čak je jednom bio pred diskvalifikacijom kada je udario Marka Vanilu, ali se izvinio di-džeju i pokajao pa mu je zadruga oprostila i bio je kažnjen direktnom nominacijom. Potom ga je Jelena Golubović toliko iznervirala da ju je gađao ciglom, tražeći od zadruge da ga pošalje kući. "Ja ću nekoga ubiti. Rizičan sam. Idem kući", vikao je tada Miki.

Podsetimo, Miki Đuričić je više puta učestvovao u Velikom bratu, a jednom je i pobedio, dok mu je ovo bilo prvi put da bude učesnik Farme.

OVDE FARMU PRATITE UŽIVO

17.21 - Ekrem i Čupo pričali su u dvorištu o Jeleni Golubović

"Ona je luda, gora je od Vendi. Bacala je stvari, izvršila je nuždu između dva wc-a. To Vendi nije radila, jel tako?", rekao je Čupo. Kasnije ima se pridružila i rediteljka. Ona je šaputala nešto Čupi, a on je onda rekao Ekremu

"Hoće seks, Ekreme", rekao je Čupo.

"Pa šta, to je i zbog zdravlja", rekla je Jelena, a Ekrem je rekao da ne rade to, jer svi gledaju i deca.

"Ispod jorgana niko ne zna šta ja radim", rekla je Jelena i dodala da će izaći ako uskoro ne bude imala seks.

"Ja sam otvoreno rekla psihijatru da ne mogu bez seksa. Ja ću izaći", rekla je.

Ekrem je uhvatio Jelenu za grudi i pokazao joj kako treba da joj stoje. "Obuci neki brushalter da ti ovako stoje", pokazao je Ekrem.

http://www.youtube.com/watch?v=449CdsjmOFc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track