PREGLED DANA: Nakon poljupca sa Marijanom, Vukotić zabrinut za verenicu

Farma 5

PREGLED DANA: Nakon poljupca sa Marijanom, Vukotić zabrinut za verenicu

Stars -
Marko Vukotić sinoć je komentarisao pred kamerama svoj odnos sa Marijanom. Rekao je da ga je stvarno strah kako je sve to prikazano i "isečeno" i šta bi njegova verenica mogla da pomisli

Marijana Leontijević otvorila je dušu Zorici Marović i razgovarala je sa njom o Marku Vukotiću sa kojim je spavala u istom krevetu, grlila se, a posle toga bila zaključena u kupatilu.

Marijana kaže da je Romana pričala sa Markom i komentarisala manekenku, a da je on pevačici objašnjavao kako nema ništa sa njom. Manekenka je dodala da ne želi da uništi Markov život, jer on ima verenicu, a onda su i ona i Zorica počele da se smeju.

"Nisam baš odlepila, ali prija mi. Ne mogu da kažem da mi ne prija", rekla je Marijana, a Zorica joj je odgovorila: "On je meni rekao da mu nije svejedno". Dodaje i da joj je priznao kako ne zna šta će da radi sa Marijanom. Ova zaljubljenost rezultirala je međusobnim izbegavanjem, a Zorica je savetovala manekenki da ne odustaje i ne stopira svoje emocije.

Marko Vukotić sinoć je komentarisao pred kamerama svoj odnos sa Marijanom. Rekao je da ga je stvarno strah kako je sve to prikazano i "isečeno" i šta bi njegova verenica mogla da pomisli. Dodao je kako mu nije jasno iz kog razloga su ga povezivali sa Romanom i naglasio da se sa Marijanom samo šalio. Zorica Marković je, međutim, rekla u intervjuu da joj je sama Marijana rekla kako su se ona i Marko ljubili u wc-u one noći kada je ona pokušala da uđe unutra i zapali cigaretu.

21.06 - Farmeri su igrali Igru istine.

Ekrem je pitao jelenu da li je bilo seksa. "Bilo bi da nije Simonida partibrejker upala", rekla je rediteljka.

20.50 - Sara je optužila Jelenu da je isprljala toalet

"Idi tamo i operi toalet. sad sam bila da proverim i sve je krvavo. Ja neću da perem a ti da s**eš", vikala je Sara.

Iako su joj svi govorili da ide i opere toalet, Jelena nije želela da prizna da je to uradila. "Ekrem je bio posle mene, on je video da nisam to uradila", rekla je rediteljka, dok je Ekrem rekao da je on bio na cigari.

Sara nije prestajala da viče na Jelenu. "Aljkavušo, prljavušo, uzmi kofu i operi toalet. Ja da sam muško ne bih te ni takla kakva si prljava", vikala je Sara. Lepi Mića se pridružio manekenki rekavši je je Jelena bezobrazna i prljava.

Ni Čupo nije ostao nem, pa je i on udario na rediteljku.

"Marš tamo, stoko jedna, idi tamo operi toalet, prljavušo jedna", rekao je Čupo. Jelena je bila u šoku kako on razgovara sa njom "Ti i ja smo završili".

"Ma završili smo, briga me, kakav ti je to fakultet i vaspitanje, sva si štrokava", vikao je Čupo, a farmeri su ga podržavali.

20.37 - Lepi Mića je pitao Ivana ko mu je najdraža žena posle Sare

"Divna Karleuša", rekao je Ivan. Mića je rekao da može slobodno da kaže jer Divna nije tu.

"Prvo Sara, pa Divna, pa Suzana", rekao je Ivan, a onda dodao da je Marijana na sedmom mestu.

20.31 - Sara, Romana i Simonida pričaju koliko je Jelena Golubović prljava

"Ona skine uložak i sve joj cure, alo bre, ne razumem, meni ne curi ni kod kuće", rekla je Sara

20.25 - Jelena je rekla Ekremu da ga Simonida ze*a pesmom koju mu je dala

"Znam, hoće mala da uzme glasove preko mene", rekao je Ekrem

"Pa da, zato što je niko i ništa i ima samo to. Oni vas zezaju. To je ženska pesma, a dali su vama da naučite", rekla je rediteljka.

20.24 - Romana je rekla Simonidi da su svašta pronašli ispod njenog kreveta

"Našli smo zlo ispod tvog kreveta", rekla je Romana

20.09 - Jelena i Mića su se posvađali

"Mislim da je poludeo zato što je namerno stavio ljude kojima je danas praznik da rade, a ja sam mu ukazala na to. To je kao da je mene stavio da se da radim a Božić je", rekla je rediteljka.

"Da li ej ovaj Bajram sličan našem Božiću ili Uskrsu?", pitala je Jelena šekija, ali on nije želeo da priča o tome. "Ne znam Jelena, nemoj da me pitaš o tome"

Zorica joj je rekao da je preterala i da ne pita ništa više. "Pa samo sam ga pitala, ali on ne zna", rekla je jelena.

Edin je kasnije zaključio da je Jelena jadna.

"Ako ti je jadna, vodi je kući. Preterala je", rekla je Zorica.

"Pa to i ja kažem, jadna je i ne može dalje da ode. Na istoj smo strani", uzvratio je Škorić.

20.01 - Jelena Golubović budi farmere

"Ajde beži, s*so jedna. Idi tamo izvuci s*su", rekao je Čupo Jeleni, a ona ga je pitada da li zna šta priča i kakve veze imaju njene grudi sa buđenjem.

Farmeri pričaju da je zadruga dobila kontra efekat najavljenom paklenom nedeljom.

"Mi smo svi raspoloženi, svi imamo svoja zaduženja, odradimo to i sve je super", rekao je Boris. Igor je rekao da ne zna zašto je nedelja paklena. "Sve je super samo što moramo ranije da ustanemo", rekao je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track