DŽIDŽA: Nisam sigurna da li sam zaljubljena u Mikija

Pomešana osećanja

DŽIDŽA: Nisam sigurna da li sam zaljubljena u Mikija

Stars -
Postoje stvari koje mi odgovaraju i one koje mi smetaju. Ja ću to videti tek kad izađem, ne mogu sada, rekla je pevačica

Pevačica Džidža je razgovarala sa Simonidom o Mikiju. Ona je rekla da nije sigurna da li je zaljubljena u Mikija.

"Ja nisam sigurna da li sam zaljubljena u Mikija. Postoje stvari koje mi odgovaraju i one koje mi smetaju. Ja ću to videti tek kad izađem, ne mogu sada", rekla je i dodala da je on njoj izjavio ljubav, ali da ona i dalje nije sigurna u svoja osećanja.

"On mi je rekao da se zaljubio u mene, a ja sam mu rekla da ćemo pričati kad izađemo odavde".

21.04 Jelena Golubović je pričala sa Lepim Mićom. On je pokušao da je izmanipuliše i slagao ju je da bi Ekrem želeo da ima seks sa Jelenom. Ona u to nije mogla da poveruje, ali je došao Ivan i potvrdio priču.

20.42 Marijana i Vukota su bili u štali. Belerina je rekla da joj svi postavljaju pitanje da li se zaljubila u njega. "Sloba mi je rekao sinoć da sam se sigurno u tebe zaljubila, ali ja sam im rekla da se družimo, ali da se nisam zaljubila", rekla je Marijana, a Marko se nasmejao.

20.36 Mića se posvađao sa Suzanom jer je ona njemu rekla da je isprljao tanjir više. "Šta se bre ponašaš kao nenormalan", rekla je Suzana i bacio tanjir na pod i tom prilikom udario Slobu u ruku."Nijedan gazda se nije tako ponašao, jesi lud ti? Što se mešaš?", vikala je Suzana na Miću, ali on nije mogao da se suzdrži i vikao je stalno na nju.

20.33 Ivan Marinković je rekao da njemu smeta jer žene ne rade napolju i manje rade generalno na imanju. "One se od ranog jutra našminkane, sređene i troše vreme na to", rekao je Ivan.

On se kasnije posvađao sa Sarom jer je ona napala Miću jer je uneo blato u kuću, a Ivan joj je objasnio da žene ništa ne rade i da nema pravo da se ljuti.

20.21 Zorica je rekla Divni da je Karleušin dečko debeljuca i Asimov sin, a Divna je rekla da će je tužiti za klevetu. "Moj dečko je advokat i ja ću te tužiti. I da, mlađi je 25 godina, pa šta?", rekla je Karleuša ponosno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track