JELENA: Moj bivši ima najveći na svetu!

Hvalila se

JELENA: Moj bivši ima najveći na svetu!

Stars -
Jelena se pomirila sa Lepim MIćom koji ju je polio kafom, pa je onda rešila i da kaže jednu interesantnu činjenicu iz njenog života, a to je da njen bivši dečko Dževad ima najveći penis na svetu

Rediteljka Jelena Golubović otkrila je Mići da da njen bivši dečko ima najveći penis na svetu.

Jelena Golubović već je odlično prezentovala svaku sitnici o sebi, pa gledaoce i učesnike Farme više ništa ne može da iznenadi, a ovog puta otvorila je dušu pričajući o veličini penisa svog bivšeg dečka.Jelena se pomirila sa Lepim MIćom koji ju je polio kafom, pa je onda rešila i da kaže jednu interesantnu činjenicu iz njenog života, a to je da njen bivši dečko Dževad ima najveći penis na svetu.

Lepi Mića se samo nasmejao na ovu konstataciju, a Jelena je nastavila da priča o svom bivšem dečku. Možda je samo htela da isprovocira Čupu kome je pre nekoliko dana rekla da je "sramota za muški rod i da mu je mali", ili se slučajno pohvalila.

20.30 Ekrem i Jelena su se dogovarali kakav će šou da prave. Ona je predložila da se Ekrem obuče u žensko, ali on je insistirao da obuče samo gaće. "Ti bi napravila bum sa mnom. Ja obučem samo gaće i "dencujem" (igram, prim.aut) sa tobom", predložio je Ekrem Jeleni, ali njoj se i nije mnogo dopao predlog.

20.27 Divna i Simonida su razgovarale o tome što je Zorica napala Divnu da je u vezi sa sinom pevača. "Njegov sin je maloletan, nije mi jasno zašto meni pravi problem.

Verovatno ne voli tog pevača. Neću nikoga da tužim, naravno, ali bih mogla pošto mi je dečko advokat", rekla je Divna i dodala da misli da je Zorici Krivo što je ona kao Šer i Šeron Stoun koje imaju mlađe muškarce.

20.06 Čupo je rekao Jeleni da smesta ustane sa klupe. "Može da mi popuši na slamčicu", rekao Čupo Jeleni, a ona mu odgovorila da tako može sa Divnom da razgovara.

Ekrem je seo pored Jelene, i ona se požalila da joj neko stavlja biber na jastuk, što je Ekrem protumačio kao da farmeri žele da je otruju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track