ZAPALIO ARENU: Sa Acom Pejovićem pevalo 20.000 ljudi
Foto: Damir Dervisagic

Kruna dosadašnje karijere

ZAPALIO ARENU: Sa Acom Pejovićem pevalo 20.000 ljudi

Stars -
Na koncertu se pojavio rekordan broj obožavalaca i poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života
1 / 6

Aco Pejović je u subotu veče u prepunoj Areni ostvario svoj san.Folker je pred 20.000 ljudi priredio tročasovni koncert za pamćenje. Krunu karijere obeležila je rekordna posećenost ne samo pevačevih fanova već i kolega, ali i poznatih iz svih oblasti javnog života.Pejović je odmah po izlasku na binu zapalio masu zapevavši jedan od najnovijih hitova „Oko mene sve“. Usledile su pesme „Litar krvi“, Sada ili nikada“ i druge. Domaćin je sve vreme raspoloženje publike držao na zavidnom nivou, a za njim nimalo nisu zaostajali ni gosti koje je odabrao za ovu priliku. Zorica Brunclik, Predrag Živković Tozovac i Bora Čorba su svojim nastupom uveličali Pejovićev veliki spektakl.U VIP ložama uživali su Ana Bekuta s Milutinom Mrkonjićem, Marija Šerifović, Ana Bebić i Filip Miletić, Dajana i Žika Jakšić, Dragan Brajović Braja, Zlaja Timotić, Branko Ružić, Nenad Borovčanin sa suprugom i mnogi drugi. U VIP delu tik pored bine za barskim stolovima mogli su se videti Ana Sević, Andreana Čekić, Vlada Stanojević, Ćemo i drugi.

Ceca čekala da se raziđe gužvaSvetlana Ražnatović čekala je u svom džipu da se raščisti gužva ispred VIP ulaza, gde je vrvelo od poznatih, i među poslednjima se uputila u svoju ložu.

Pejović okupio košarkaške legendeAco Pejović okupio je legende košarkaške reprezentacije nekadašnje Jugoslavije. U njegovom koncertu uživali su divovi s parketa Predrag Danilović, Dejan Tomašević i Mića Berić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track