FARMA 49. DAN BAHANALIJE: Žene skidale Marka i Borisa!

Striptiz

FARMA 49. DAN BAHANALIJE: Žene skidale Marka i Borisa!

Stars -
Zorica Marković, Simonida Ačević, Marijana, Miss Svetlana i Romana Panić su pocepale majicu Vukotiću, a kasnije su skinule Borisa

Farmeri su noćas bili poprilično veseli, a razlog za to je što su oko ponoći dobili nagradu od Zadruge u vidu hrane i pića, ali i plejer kako bi uživali uz muziku. Neki su brzi bili u ispijanju alkohola, pa je tako Marijana Leontijević prva poklekla. Nju je uhvatila mučnina pa je izašla napolje gde ju je pridružavao Marko Vukotić.

Njih dvoje su otišli do radionice, a ona je tamo njemu rekla da je razočarana što joj je njen bivši Boris Stamenković dao štapić sinoć. Ona je Marku rekla da ona Borisu tako nešto nikada ne bi uradila jer se dugo poznaju.

Marijana se nakon provetravanja na vazduhu zajedno sa Markom vratila u kuću. Tamo su se pridružili ostalim farmerima koji su igrali,a u jednom trenutku su krenule prave bahanalije. Zorica Marković, Simonida Ačević, Marijana, Miss Svetlana i Romana Panić su pocepale majicu Vukotiću, a kasnije su skinule Borisa. Farmerke su iskoristile priliku da ispipaju trbušnjake i grudi ove dvojice manekena.

U jednom trenutku su se farmerima pridružio i Ekrem Jevrić, koji je iskoristio priliku da apeluje na produkciju da mu pošalju Jelenu Karleušu za rođendan, pa će se taman sa njom videti i njena majka Divna Karleuša koja je jedna od učesnica ovog rijalitija.

FARMU UŽIVO MOŽETE PRATITI OVDE.

11.09 - Divna priča sa Markom o svom dečku.

"Ja te skroz podržavam, nema veze koliko ja razlika", rekao je Vukotić. "Ne vredi ništa na silu, ja sam rekao mojima da me ne teraju, radije ću da promenim sto žena, nego da se oženim za silu da bi oni dobili unuče", rekao je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track