VOZILA MORTUS PIJANA: Uhapšena Olja Crnogorac!

IZA BRAVE: Voditeljka zadržana u policijskoj stanici

VOZILA MORTUS PIJANA: Uhapšena Olja Crnogorac!

Stars -
Saobraćajci uhvatili poznatu voditeljku kako alkoholisana vozi crni „mercedes“ i poslali je na trežnjenje u policijsku stanicu na Mirijevu

Olja Crnogorac noć provela u ćeliji u policijskoj stanici u Mirijevu.Voditeljka je preksinoć privedena zbog vožnje u pijanom stanju i prekoračenja brzine.Olju je u njenom automobilu „mercedes“ E klase po povratku s jednog slavlja zaustavila saobraćajna policija zbog prebrze vožnje, pa joj je urađen alko-test i ustanovljeno je da u krvi ima 1,69 promila alkohola. Zbog tog ozbiljnog prekršaja ona je celu noć zadržana na trežnjenju u stanici.- Olji se ovo prvi put desilo i nikad do sada nije imala takvih problema s policijom. Njena dobra drugarica je diplomirala i organizovala je slavlje povodom toga, pa se malo više i popilo. Olja nije ni slutila šta će je snaći. Policija ju je usput zaustavila zbog prekoračenja brzine, pa su joj alkometrom pronašli mnogo alkohola u krvi. Nakon toga odvezli su je u policijsku stanicu, gde su je zadržali celu noć. Ona je sve to mirno prihvatila jer zna da je pogrešila. Kad se otreznila, otišla je svojoj kući - rekao je naš dobro obavešteni izvor.Pozvali smo Olju za komentar, a ona je bila kratka i jasna.- Zakon se mora poštovati, nemam drugi komentar.Ona je juče oko jedanaest sati na svoj Tviter postavila fotografiju na kojoj s leđa pozira u beloj haljini uz status:- Luda noć.Olja Crnogorac nije jedina koja je snosila posledice zbog prekoračenja brzine i alkoholisanog stanja. Poslednjih godina na našoj estradi takvih slučajeva je sve više. U policijskoj stanici su se treznili Vlado Georgiev, Danijela Vranić, Ana Nikolić, Romana i Dunja Ilić.

Okanović: Mogla je da uzme taksiDamir Okanović, direktor komiteta za bezbednost saobraća, kaže da je te noći kad je pevačica privedena okrivljeno 337 osoba koje su vozile pod dejstvom alkohola.- Ne razumem osobe koje pijane sedaju za volan pored toliko taksista i gradskog prevoza. Policija jednako postupa prema svima, nema veze da li je to bila Olja ili ne. Pre dve nedelje okrivljeno je 311 vozača, a preksinoć 337 ljudi koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Osam meseci bez dozvolePrema novom zakonu, Oljino pijanstvo spada u veoma teško. To je peta kategorija u koju spada pijanstvo od 1,6 do dva promila alkohola u krvi. Za ovaj prekršaj predviđena je kazna od 15.000 do 30.000 dinara, osam meseci bez vozačke dozvole i 12 kaznenih poena.

Neprikosnoveni šampioni u ispijanju alkoholnih pića i brzoj vožnji među poznatim ličnostima
Vlado Georgiev: mart 2010 - 1,67 ‰, februar 2011 - 1,11 ‰,  četiri puta imao od 0,6 do 1 ‰
Vlado Georgiev: mart 2010 - 1,67 ‰, februar 2011 - 1,11 ‰, četiri puta imao od 0,6 do 1 ‰

Romana: decembar 2010 - 1,8 ‰
Romana: decembar 2010 - 1,8 ‰

Danijela Vranić: septembar 2011 - 1,84 ‰
Danijela Vranić: septembar 2011 - 1,84 ‰

Ana Nikolić: novembar 2010 - 2,03 ‰
Ana Nikolić: novembar 2010 - 2,03 ‰

Dunja Ilić: avgust 2013 - 2,20 ‰
Dunja Ilić: avgust 2013 - 2,20 ‰

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track