ZORICA UPOZORILA CECU: Da sam ti upalila sveću, više se ne bi digla!

Napravili cirkus od pevačice

ZORICA UPOZORILA CECU: Da sam ti upalila sveću, više se ne bi digla!

Stars -
Zorica i Japi su se šalili sa Mis Svetlanom dok je spavala stavljajući joj cvet u usta, ukrašavali je sa sunčanim naočarima, grudnjacima, prazilukom, kupusom i četkom, što je pevačicu kasnije izvelo iz takta da je počela i da kune kolege

Zorica napravila cirkus od Mis Svetlane.Pevačici i Japiju, koji je sinoć ušao na imanje, bilo je dosadno pa su se malo zabavljali i zajedno sa Slobodanom Đurkovićem i sa Hristijanom Todorovskim napravili cirkus od Miss Svetlane. Dok je ona spavala oni su njoj stavljali cvet u usta, ukrašavali je sa sunčanim naočarima, grudnjacima, prazilukom, kupusom, četkom, čizamam za polje, plišanim igračkama...Ona je sve vreme spavala i ništa nije primećivala i na kraju je izgledala kao neki aranžman. Kada se probudila Zorica se napravila budala. "Ju, nema smisla šta su ti uradili. Ovo je zadnje. Kako su mogli da sve to nadžidžaju a da nisi ništa osetila. Stvarno su preterali", prokomentarisala je pevačica. Ceci nije bilo nimalo svejedno kada je videla šta je sve na njoj i kasnije je čak histerično bacila kupus koji joj je bio na krevetu. Posle je krenula da baca lišće po krevetu Slobi, a najbesnija je bila zato što joj je na krevetu bila sveća. Ona je počela da viče i da baca kletve, da proziva i Zoricu, na šta joj je ona rekla: "Ja da sam ti upalila sveću, više se ne bi digla".

Mis Svetlana je bila veoma povređana što su se farmeri poigrali sa njom. Posle izbora gazde pevačica je ustala i zamolila sve farmere da se više nikada ne šale na tako morbidan način. "Ja znam šta je šala, ali ovo je bilo morbidno, zapaliti sveću živom čoveku. To je morbidno, nije smešmo", žalila se Svetlana, dok se Zorica pravdala da je to bila šala i da ne bi uradili da su znali da će se naljutit. "Ako ti nešto znači svi ćemo da ti izvinimo, nećemo više nikada. Kuvaću ti kafu nedelju dana samo tebi", rekao je Soba.

Edin je ljigaZorica i Japi, dečko Jelene Jovanoić, ogovartali su Edina Škorića iza poljskog WC. Njih dvoje su za Edina rekli da je ljigav, da je pokvaren, da je ubio duh Jelene Jovanović, da je jako namazan i da sve sa Jelenom što radi radi zbog marketinga.

http://www.youtube.com/watch?v=8sn-xKSIGao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track