PREGLED DANA Japa: Jeleni sam spasao život, a ona mi ovako vraća!

Nezahvalna

PREGLED DANA Japa: Jeleni sam spasao život, a ona mi ovako vraća!

Stars -
Žao mi je, posle svega što sam uradio za nju. Ja sam toj devojci i život spasao par puta, ali da ne pričam mnogo, rekao je Japa

Farmeri su u utorak uveče odgovarali na pitanja gledalaca, a Aleksandar Marinković Japa otkrio je da je nekoliko puta spasao život Jeleni Jovanović i dodao da je farmerka svojim ponašanje pokazala da je nezahvalna.

Naime, u utorak uveče gledaoci su imali priliku da farmerima postavljali pitanja, od kojih su se mnoga ticala još uvek nejasnog odnosa Jelene i Jape. Japu su pitali šta ima da kaže na to što Jelena tvrdi da oni nisu bili u emotivnoj vezi, kao i šta se zapravo desilo među njima.

"Mogu da kažem da ovo nije prava Jelena, ona je skroz drugačija, pozitivna devojka koja se šali i smeje. Žao mi je, posle svega što sam uradio za nju. Ja sam toj devojci i život spasao par puta, ali da ne pričam mnogo", rekao je Japa.

Jelena nije želela da komentariše ništa vezano za Marinkovića.

"Sve što se tiče Farme i što se dogodilo ovde - objasniću, ali ono što je privatno ne želim da komentarišem, jer to gledaoce ne interesuje", rekla je Jelena.

Podsetimo, Jelena je priznala da se ljubila sa Edinom iza toaleta, dok je Edin potvrdno odgovorio na pitanje da li je u vezi sa Jelenom.

21.10 - Romana i Marko komentarišu Jelenu, Edina i Japu.

"On je nju verovatno jako voleo i zamisli da ti se to desi. Ja ga razumem", rekao je Vukotić. Romana je prokomenatrisala Jelenu koja je priznala da se poljubila sa Edinom, a kada ju je pevačica pitala da li je zaljubljena u njega, ona je rekla da nije.

Katarina komentariše Marijanu.

"Naš odnos je bio korektan, ali u poslednje vreme mislim da ima neki tajni zadatak, jer se previše približila Borisu i meni", rekla Je kaća.

Marko kaže da je pitao Marijanu da li je rekla Zorici da su se Ljubili. "Marijana kaže da nije rekla, ja pitam Zoricu i ona mi se zaklela u sinove da joj je rekla", rekao je Marko.

20.49 - Katarina je rekla da joj je neko isekao čizme.

"Ja sam ih tri puta obula. Nemoguće je da su ovako puklo, neko je morao da gurne nož i da prereže. Pitaću samo zadrugu da li je to neko uradio", rekla je Kaća.

20.44 - Divna komentariše avione koji su nisko preleteli

"Oni su nisko preleteli, ja sam pilotsko dete i znam da je to njihov pozdrav. Ivan se toliko uplašio da se je skoro skočio Suzani u naručje. Oni jako dobro znaju šta rade i koliko nisko lete", prokomentarisala je Karleuša.

20.40 - Jelena je priznala Edinu da ga voli.

Edin je rekao da će se videti ko će duže izdržati u ovoj drami koja se trenutno dešava.

"Volim te", rekla je Jelena, a Edin ju je pitao: "Stvarno? Iskreno?". Pevačica je potvrdno odgovorila, a Škorić joj je uzvratio: "Volim i ja tebe".

20.33 - Edin priča sa Zoricom o tome šta je pevačica navodna pričala o njemu i Jeleni.

Pevačica se pravdala da ništa nije rekla za Edinovu decu.

"Nikada ne bih pominjala decu, ne samo tvoju, nego ničiju"; rekla je Zorica. Ona je takođe rekla da misli da svi imaju taktiku.

Edin je rekao da misli da se svi plaše Zorice. "Ona nema dlake na jeziku i ume da podbode".

Zorica je rekla da će na sledećem sastanku pitati sve farmere da li se plaše nje.

Vajs kaže da je zorica namazana i folirantkinja.

20.17 - Katarina priča da je Vajs plakao zbog Simonide.

"Rekao je Simonidi da je plakao i da ga ne tera da ga produkcija izbaci zbog nje", kaže Kaća.

Divna je prokomentarisala da joj nije jasno kako Vajs ne shvata da se Simonida šali.

"To što se dešava sa Vajsom mene jako zabavlja", rekla je Simonida. Vajs je rekao da ne postoji vulgarnija osoba od njega i da ga više ne zanima.

"Mislim da ne treba da mu radim besplatan marketing", rekla je Simonida.

"Ja sam se zakleo da neću progovoriti ni reč sa njom, koliko god ostao ovde", rekao je Vajs.

20.10 - Edin i Ivan komentarišu situaciju između Jelene i Jape.

"Svi smo imali život pre Farme, ja sam izgradio mišljenje o njoj za 52 dana tako da me ništa ne zanima. Briga me je sa kim je bila", rekao je Škorić.

"Ja nisam mogao da verujem šta je on pričao", prokomentarisao je Ivan.

"Jel si čuo šta mi je ispričao Vajs za Zoricu. Navodno je ona pričala za mene kao šta on hoće, ima kod kuće dvoje dece", rekao je Edin, a Ivan je rekao da je to Zorica verovatno i rekla.

Jelena je rekla da oseća gađenje prema Tutinim komentarima

"Šta god da je bilo među njima za mene će Jelena uvek biti u pravu", rekao je Edin

20.06 - Jelena i Japa se raspravljaju

"Imam pravo da ne pričam sa tobom i da mislim šta hoću", rekla je Jelena Japi, a on je to i potvrdio. Ona je dodala da se on plaši sastanaka i da ne sme da joj kaže u oči sve što misli.

"A ti si hrabra, zamisli", rekao je Japa.

"E neću više da pričam sa tobom. Ti si budala i plašljivac, ajde prestani više, neću da pričam sa tobom", rekla je Jelena.

"Ti me navodno voliš, a ovde me svi napadaju i ti ništa", rekla je Jelena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track