RAZOTKRIO JE: Vajs izrešetao Markovićevu!

Sasuo joj istinu u lice

RAZOTKRIO JE: Vajs izrešetao Markovićevu!

Stars -
Ti sve ovde prekidaš i postrojavaš! Ko si ti?! Sram da te bude!, rekao je Vajs Zorici

Vajs razotkrio Zoricu Narković. Tokom igre istine denser je izdeklamovao sva njena delovanja na Farmi, a ona je ćutala i bila je u šoku zbog svega onoga što joj je denser sasuo u lice.

"Kako te nije sramota?!", upitao je Vajs Zoricu i krenuo da je rešeta. Prvo za to što je sa Tutom ogovarala Edina iza WC-a. Da je pominjala da Edin ima taktiku, da je smrad i da koristi mladu ženu, odnosno Jelenu Jovanović za marketing, a da ga dvoje njegove dece gleda na ekranima kod kuće.

Sledeće joj je rekao da je dobila pitanje gledalaca da od svih traži imena kada se priča o nekoj aferi, a da ona nikada nijedno ime neće da pomene. Pokušala je Zorica da prekine govor Vajsa i govorila mu je da se na nju ne dere, ali denser nije popuštao.

"Nemoj da me prekidaš! Ti sve ovde prekidaš i postrojavaš! Ko si ti?! Sram da te bude!", rekao je Vajs Zorici.Zbog ovih reči koje je uputio Zorici, Ivan Marinković je bio oduševljen toliko da je Vajsu vratio njegov CD koji je sakrio.

Vajs je rekao i Jeleni Golubović da je Zorica sa njom dobra samo zbog poena i marketinga i da ne veruje u prijateljstvo sa njom. Otkrio je i da Zorica laže da je sama zatvorila svoju kafanu, već da joj je Poreska zatvorila jer ona nije bila tako dobra kao što tvrdi.

http://www.youtube.com/watch?v=ZBTwYBXoj4w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja