PREGLED DANA: Ekremu produkcija ispunila želju!

Farma 5

PREGLED DANA: Ekremu produkcija ispunila želju!

Stars -
Ekrem je čak i zapevao sa Šerifom i sve vreme govorio ”Bravo majstore i gospodine ” ni Zorica Marković nije krila oduševljenje pa se radovala zajedno sa Ekremom

Ekrem je na Farmi od produkcije za rođendan zatražio da mu dovedu Šerifa Konjevića i Jelenu Karleušu. Šerif Konjević se ipak pojavio na oduševljenje Ekrema i svih ostalih farmera.

Ekrem je čak i zapevao sa Šerifom i sve vreme govorio ”Bravo majstore i gospodine ” ni Zorica Marković nije krila oduševljenje pa se radovala zajedno sa Ekremom.

Jedini koji nije prisustvovao sinoćnoj zabavi i dugo očekivanom gostu je Lepi Mića koji je predhodnih dana Šerifa nazvao pevačem koji ima kaubojsko ime a konjsko prezime.

20.39 - Japa je rekao Jeleni Jovanović da je "dro*a" što je Edina jako iznerviralo.

"Edine moraš da brojiš, namerono te provocira, moraš da se iskontrolišeš", rekla je Divna.

"Prošao je pored nje i rekao joj da je dro*a, a vi svi kažete da je super. Izlomiću ga, kakav je saviću ga na pola. Ne radi se o Jeleni, ne može nikome to da priča", rekao je Škorić.

On je kasnije pitao Tutu da li će njih dvojica imati problem.

"Ti i ja, zašto?", pitao je Tuta

"Da, ti se time obraćaš meni a ne njoj", nastavio je Škorić.

"Pa jel sam ja sa tobom bio, ona samo treba da kaže jednu rečenicu i to je to", rekao je Tuta.

"Napolju ja ovakve stvari rešavam za 36 sekundi, videćeš šta će biti kad izađemo", zapretio je Edin, a Tuta je rekao da oni ne znaju ni dao o Jeleni.

"Kad biste znali samo deo, popadali biste u nesvest".

20.37 - Zorici je nestala vodu za kupanje.

"Gde je moj lonac pun vode, nemojte me praviti budalom. Sad neće niko da uđe da se kupa, života mi. Kakav je to bezobrazluk da mi se voda potroši", rekla je Zorica.

Simonida i Marko Vukotić se pravdaju da nisu dirali vodu. Zorica je na kraju rekla da zna ko joj je uzeo vodu.

20.32 - Proka je postrojio sve farmere osim Slobe i Borisa

On je sve pitao farmere šta su radili. Svaki farmer ponaosob ispričao je šta je radio osim Borisa i Slobe za koje je rekao da su osvetlali obraz svima.

"Oni su jedini uradili ono što sam im rekao", rekao je Proka.

20.20 - Zorica komentariše Jelenu Golubović

"Svi smo pokazali dobru volju, čak je i Divna želela da joj napravi tortu, međutim Jelena je rekal da hoće da joj Romana napravi tortu. Ona je promenila spisak i nismo dobile sve sastojke", rekla je Zorica.

"Napravićemo jednu čokoladnu tortu, ako uspemo. Ali Ekrem je rekao da će nam pzajmiti jednu, pošto je njemu rođendan i naručio je tri torte", rekla je Romana.

Jelena insistira da da torta bude na tri sprata, a Zorica pokušava da joj objasni da nema kalupe i da je to nemoguće.

"Ajde beži napolje, ne mogu više da te gledam. Ne može da se napravi torta na tri sprata", rekla je Zorica

20.08 - Simonida, Zorica i Tuta rade jogu

"Ja sam radila jogu, a onda je došao Tuta i rekao da mu se to sviđa, pa mi se pridružio, a ubrzo je došla i Zorica koja je poželala isto da radi", rekla je Simonida i dodala da je Tuta došao da bi se šalio sa njom i Zoricom jer su mu zanimljive.

"On je zabušavao, ali se šalio sa nama, a Zorica ima potencijala", rekla je Jutjub zvezda i dodala da često praktikuje jogu i da se rezulztati vide.

"Mislim da je to što mi radimo jako smešno, smejala sam se i njima i sebi. Verovatno izgledamo kao kreteni", rekla je Zorica.

"Imao sam priliku da gledam to što ona radi i izgledalo mi je interesantno pa sam želeo da probam. Verovatno smo izgledali kao idioti", rekao je Tuta.

20.03 - Zorica priča o Ivanu

"Zamisli kakav je to čovek kad se sveti bivšoj ženi i detetu. Šta ja o njemu da pričam. Čovek nema ni zanimanje, ni ime, ni higijenu, a kako drugačije ovde da opstane ako ne maltretira ljude", rekla je Zorica Mis Svetlani i dodala da Marinković maltretira Saru.

"On malu Saru neviđeno maltretira", rekla je.

"Uradila sam dva dobra dela, napala sam ga za trenerku, presvukao se, drugo okupao se", rekla je Zorica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja