Tuta zabranio Jeleni da izvodi njihovu pesmu!

Osvetio joj se

Tuta zabranio Jeleni da izvodi njihovu pesmu!

Stars -
Tuta je na kraju, nakon nekoliko teških reči koje su razmenili, rekao da je pesma "Savršen dan", koju su snimili zajedno, zapravo njegova i da je sigurno nikada neće izvesti sa njom

Ognjen Amidžić u nedelju uveče, za vreme izbacivanja, pozvao je Jelenu Jovanović i Tutu na intervju. Voditelj ih je pitao da li postoji šansa da se njih dvoje pomire, međutim, Jelena je rekla da će mu oprostiti ako joj se izvini.

"Ja sam rekla da ne komuniciram sa njim, ukoliko mi se izvini možda se i pomirimo. Poštujem sve što je učinio za mene, ali on trenutno za mene ne postoji", izjavila je Jelena, dok je on smatrao da bi bilo "skroz idiotski" da joj se izvini.

"Za mene je idiotski skroz da joj se izvinim i sigurno nećemo komunicirati ni kad izađemo. Ona je totalno postala neko drugi", kaže TutaTuta je na kraju, nakon nekoliko teških reči koje su razmenili, rekao da je pesma "Savršen dan", koju su snimili zajedno, zapravo njegova i da je sigurno nikada neće izvesti sa njom."Koliko ja znam u klubu može da se peva i Cecina i Jecina, tako da ću pevati i tu", rekla je Jelena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track