DIVNA PRETI JELENI: Upropastiću ti život, iselićeš se iz grada!

Pukao joj film

DIVNA PRETI JELENI: Upropastiću ti život, iselićeš se iz grada!

Stars -
Dušo, ne znaš na koga si se namerila, upropastiću ti život. Iselićeš se iz grada", pretila je Divna, međutim, čini se da rediteljku to nije puno uplašilo, pa je nastavila po svome

Svađa Divne Karleuše i Jelene Golubović nastavila se i danas. Naime, Kareluša je zapretila rediteljki da će joj upropasiti život i da ne zna sa kim se zakačila.

"Dušo, ne znaš na koga si se namerila, upropastiću ti život. Iselićeš se iz grada", pretila je Divna, međutim, čini se da rediteljku to nije puno uplašilo, pa je nastavila po svome.

"Ako mi se nešto desi svi će znati ko joj je to uradio. Posle Ognjenovog pisma, ne sme više da me pipne", rekla je Jelena. Divna je ušla u kuću i vidno iznervirana nastavila da priča sa ostalim farmerima kako će Jeleni napraviti pakao od života.

"Ona ne zna na koga se nameračila. Pakao ću joj napraviti od života. Ja mogu da brojim do milion, ali ona je preterala. Recite joj ko sam ja. Upropastiću joj život kad izađemo", nastavila je Karleuša.

Suzana Perović podržala je Karleušu i rekla da ne razume kako ljudi mogu da budu na Jeleninoj strani.

"Pa zato što su ista g***na kao i ona", rekla je Divna i dodala da će im svima presesti: "Upropastiću im marketing, pa nije moja Jelena sama smišljala marketing, ona ima majstora - mene", rekla je Divna.

Podsetimo, Divna je sinoć, nakon rasprave, počupala Jelenu i pokidala joj lančić, nakon čega je direktno nominovana.

FARMU UŽIVO MOŽETE PRATITI OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track