EDIN: Moje emocije su iskrene, ne prodajem se za nagradu!

Nije ispunio zadatak zbog Jelene

EDIN: Moje emocije su iskrene, ne prodajem se za nagradu!

Stars -
Neću da se prodajem za nagradu. Mislim da bi svaka žene poželela da ima tretman kakav Jelena ima, rekao je Edin

Edin Škorić u nedelju je dobio tajni zadatak da pomiri Jelenu Jovanović i Tutu, međutim u toku dana je stiglo pismo u kom je zadruga obavestila farmere da Škorić nije obavio zadatak.

"Dobio sam zadatak i odmah pitao da li mogu da ga odbijem, ali onda sam ipak odlučio da ga prihvatim. Nisam ni pokušao da obavim zadatak, jer smatram da to ne bi bilo u redu prema Jeleni", rekao je Edin.

Farmeri su ga podržali, a Marko Vukotić je rekao da ne bi bio dobar čovek da je to uradio. "Ispao bi ljiga, svako normalan bi odbio takav zadatak", rekao je Vukotić.

Edin je kasnije u razgovoru sa Zoricom rekao da je on čist. "Moje emocije su iskrene. Neću da se prodajem za nagradu. Mislim da bi svaka žene poželela da ima tretman kakav Jelena ima", rekao je odbojkaš.

Farma pregled dana:

21.25 Zorica pričala sa Japom kod poljskog WC. On se požalio da ga Edin stalno gleda. "Možda je pritajeni gej, ko zna. Jao, kako će da pukne ta tikva...samo još malo da se zalaufa", rekao je Japa Zorici kojoj je cela sizuacija bila izuzetno smešna.

20.25 Zorica Marković je napala Jelenu Golubović. "Ti si slagala da nemaš papirić kod sebe, ali ti ne shvataš kako je ovo ozbiljna priča. Trebalo je Čupi da kažeš da nećeš da vidiš papirić, jer znaš da je zabranjeno da primiš informacije iz spoljnog sveta", pokušala je Zorica da razgovara sa Jelenom, ali joj je rediteljka konstantno upadala u reč. "Ja nisam znala šta tu piše i da li su informacije iz spoljnog sveta. Bila sam srećna i u euforiji što je Čupo ušao i nisam mislila kako treba", pravdala se Jelena.

20.08 Mića je vikao na Vajsa jer je reper rekao da je pevač ostavio sebi više paradajza. "Kakve veze to ima sa bilo čim? Ja berem sebi paradajz i ne zanima me. Sad ćete vi da jedete meso 5 dana, 60 dana sve pojedete odmah", vikao je nervozno Mića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track