PREGLED DANA Sara Vajsu: Dosadan si, svi ti se smeju! Treba da napustiš imanje!

Farma 5

PREGLED DANA Sara Vajsu: Dosadan si, svi ti se smeju! Treba da napustiš imanje!

Stars -
Svi ti se smeju, dosadan si! Treba što pre da napustiš rijaliti, vikala je Sara Vajsu, na šta joj je on odgovorio da je go*no

Sinoć je na Farmi tradicionalno održana Igra suđenja, a između tuženih i tužitelja, takođe tradicionalno, izbile su svađe!

Prvi spor je bio između Simonide Ačević i Jelene Jovanović. Jutjub zvezda tužila je zvezdu Granda za klevetu kako ju je ona navodno izdala kada je na imanje došao Aleksandar Marinković Tuta. U svoju odbranu Simonida je kazala da ju je Jelena neosnovana optužila, da je ona njoj ostala drugarica, ali da jednostavno nije prekinula druženje sa Tutom jer za to nije imala lični razlog, a da u takvim situacijama ne želi da staje ni na čiju stranu.

Tokom ovog spora na stranu optužene stali su Vajs i Lepi Mića, te su se usaglasili sa Jeleninim mišljenjem da je nakon Tutinog dolaska Simonida trebalo prva da priđe Jeleni, a ne obrnuto. Uzdržana je ostala Zorica Marković, ali ju je ipak zanimalo da li je Jelena ispričala Simonidi pre Tutinog ulaska ko je uopšte taj čovek i šta je ona imala sa njim. Na to je mlada pevačica kazala da o svom privatnom životu nije pričala ni sa jednim farmerom. Naposletku, sudija Romana je morala da presudi u korist Jelene, jer je većina porotnika bila na njenoj strani.

U drugom sporu sučeljene strane bili su Slobodan Đurković i Danimir Vajs. Tema spora ubrzo je bila zaboravljena, jer se povela rasprava o tome kako Vajs ne ume da prihvati šalu i da je previše nervozan. Nastala je sveopšta galama, a najviše su Vajsa napadali Ivan, Sara, Suzana i Lepi Mića.

"Svi ti se smeju, dosadan si! Treba što pre da napustiš rijaliti", vikala je Sara Vajsu, na šta joj je on odgovorio da je go*no. Farmeri su se toliko posvađali da je u jednom momentu izgledalo da će doći i do fizičkog obračuna, i to da će Vajs da izvuče deblji kraj u sukobu sa Suzanom, ali se ona na kraju ipak iskontrolisala, te nije digla ruku na densera.

Umešala se i Divna Karleuša koja je odvraćala Saru i Suzanu od svađe sa denserom, jer on "niti je vredan toga, niti može da razume bilo kakvu šalu".

Posle gomile teških reči i uvreda izgovorenih na relaciji Vajs - ostali farmeri, situacija se koliko-toliko smirila, pa je sudija Zorica Marković proglasila da u večerašnjem sporu niko nije kriv.

21.25 - Vajs kaže Marku da ga je mnogo zavoleo

"Ja poštenijeg i boljeg muškarca nisam upoznao", rekao je Vajs Vukotiću. On ga je pitao da li hoće da krsti njegovo dete.

"A brate, nemoj da me zezaš, to se ne odbija", rekao je Marko i dodao da je prejako iznenađen. "Mnogo si me obradovao".

"Meni je poginuo drug, bio je kao ti, ito tako srčan. Ja nikada nisam upoznao pravedniju osobu od tebe", rekao je Vajs.

21.14 - Sara kaže da vajs ne zna da se šali

"Smatram da je on dobar čovek i vredan, ali ne zna da se šali", rekla je Sara. Suzana je rekla da je ona sarađivala sa njim ranije ali da nije bio takav.

"Ja ga ne prepoznajem, to nije on", rekla je Suzana.

vajs i Sara su se posvađali, a reper je rekao da je Sara "go*no". To je povredilo Suzanu i ona je počela da se svađa sa reperom pa mu je rekla mu treba doktor.

"Mene ovde niko nije uvredio, samo ti, ovde ti se svi smeju. Tebi treba doktor", vikala je Suzana.

"Prihvati me ili nemoj. Ostavi me na miru. Nisam dirao tebe nego Saru", kaže Vajs.

20.58 - Jelena i Edin se maze u spavaćoj sobi

"Verovatno smo bljak ljudima koji nas gledaju", rekla je Jelena."Da, mi smo bljak, a ovi što se svađaju su super", rekao je Edin i dodao da misli da bi joj bilo super."Ne sad da sam ja nešto, ali mislim da bi ti bilo jako dobro", rekoa je Škorić aludirajući na seks sa njim.20.44 - Sloba i Vajs se svađaju."Traba da te sramota što si otpevao pesmu mojoj majci", rekao je vajs i nastavio da se Sloba petkom samo otima za mikrofon.

"Pa i ti bi se otimao da imaš šta da pevaš, imaš samo jednu pesmu", rekao je Sloba.

"Jednu pesmu, nemaš pojma", kaže Vajs. Sloba i Suzana su prokomentarisali da se svi svađaju i da je luda situacija u kući. Sa njima se složio i Marko Vukotić.

"Najviše se svađaju, Mića Jelena, Mića Zorica, Mića Romana i Ivan Vajs", kaže Sloba. Suzana kaže da su najgori da Mića i Jelena.

"Takve psovke ja nikada nisam čuo. Nisam ja sad nešto ne znam šta, ali ovo je neverovatno", kaže Edin.

20.37 - Nakon ne obavljenog zadatka Edin kaže da bi neki ljudi voleli da je on to uradio."Neko ovde bi bio srećan da sam to uradio", rekao je edin.

20.34 - Simonida kaže da je Jelena ušla u ekstremnu fazu"Ona mene non-stop strelja poglednom"; rekla je Simonida o Jeleni Jovanović. Tuta je rekao da je Jelena pod uticajem Edina."Da, a Edin je pod uticajem Miće i tako u krug", rekla je Simonida."Meni je lepa veza Kaćina i Borisova, a ovo mi je bezveze, to je patološka veza", kaže Simonida.Tuta tvrdi da je Edin iz interesa sa Jelenom.

"Ona je našla zaštitu u njemu, zato što sam je ja napao, a ona je generalno nesigurna", kaže Tuta.

Jelena i Edin pričaju Marijani kako su joj oboje rekli da ne žele da komuniciraju sa Simonidom.20.29 - Divna prča o Jeleni"Danas smo sedele na suncu i ona je došla i opet počela da veđa moju ćerku. Pokušala sam da se pomirim, da joj pružim ruku, da joj pretim, da je počupam, da je ignorišem, ali sa njom ne vredi", rekla je Divna."Mene je više sramota šta priča za moju porodicu, to što mene vređa, nema veze. Ja ne dam da tako govori o mojoj Jeleni. Mojoj ćerki neće smetati Jelena Golubović", rekla je Divna.Jelena je rekla da za te uvrede može da tuži Divnu.

20.26 - Jelena, Mića i edin komentarišu Tuta

"Čovek je rekao stigao sam, Farma može da počne"; rekao je Edin i dodao kako će popričati sa njim kad izađe. "Kako bih voleo da u nedelju ispadne", nastavio je Edin."Danas mi je Edin nudio seksualne usluge, moguće je da mu se sviđam. Hoću da mu stavim do znanja da ne trpim njegovo maltretiranje kao većina", kaže Tuta.

20.14 - Mića je zapretio Jeleni

"Budem li te čuo da si pomenula još jednom moje ime, videćeš, dr**o jedna dro**va, Olašu jedan raspali"

"Ma ko si ti da mi pretiš", rekla je Jelena.

20.12 - Marijana kaže da je situacija zamršena između nje i Marka

"Zamršena je zato što im rade hormoni", rekla je Marijana.

Jelena Jovanović rekla je da je ona ok sa Markom i da smatra da je dobar dečko, ali da nije dobar prema Marijani

"Kako ne shvata da ta njegova fasada i pločice uopšte nisu bitne. Treba da ima srce, a super ako uz to ima i pločice", rekla je Marijana

20.05 - Katarina priča da nisu dobili na pijaci ni meso niti proizvode za higijenu.

"Imate pozdrave sa pijace. Za ovo su zaslužni oni koji nisu igrali Igru istine. Nismo dobili ni meso, niti proizvode za higijeno. Samo želim da vam se zahvalim", rekla Kaća.

Jelena Jovanović se izvinila Karatini i rekla da je imala temperaturu.

"Kaća, ja te poštujem, ali sinoć sam imala temperaturu, Edin zna, ne pamtim kad sam imala takvu temperaturu i morala sam da idem da legnem", rekla je Jelena.

Mića kaže da on oprašta svojim prijateljima jer on ne jede meso. Romana tvrdi da će nedelja bez mesa biti žestoka.

"Ja već vidim glad, jednu ogromnu glad", rekla je pevačica.

Džidža kaže da je Zadruga u pravu. "Trebalo je ovo da se desi, jer uopšte ne poštujemo zadrugu", kaže pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja