FARMA 61.DAN MARIJANA O VUKOTI: Mora da ima i srce, a ako ima pločice, još bolje!

Zaljubila se

FARMA 61.DAN MARIJANA O VUKOTI: Mora da ima i srce, a ako ima pločice, još bolje!

Stars -
Kako ne shvata da ta njegova fasada i pločice uopšte nisu bitne. Treba da ima srce, a super ako uz to ima i pločice, rekla je Marijana

Marijana Leontijević smatra da je situacija između nje i Marka Vukotića zamršena, ali i da je on dobar dečko.

Balerina i bivša devojka Borisa Stamenkovića razgovarala je sa Jelenom Jovanović o Marku Vukotiću. Kada je Marijana ušla na imanje, oni su sve vreme flertovali, a u jednom momentu je čak Marijana završila u njegovom krevetu. Međutim, Marko je ubrzo shvatio da će izgubiti verenicu koja ga čeka napolju, i kontakt sa Marijanom je sveo na minimum.

Marijana nije zadovoljna tim ishodom. "Situacija je zamršena zato što muškarcima rade hormoni", rekla je Marijana.Jelena Jovanović je rekla da je ona ok sa Markom i da smatra da je dobar dečko, ali da nije dobar prema balerini.

"Kako ne shvata da ta njegova fasada i pločice uopšte nisu bitne. Treba da ima srce, a super ako uz to ima i pločice", rekla je Marijana kroz smeh.

15.07 Tajni agenti su izvršili tajni zadatak, a to su bili Japa i Ekrem. Farmeri su dobili nagradu u vidu šećera koju su sa oduševljenjem prihvatili.

14.30 Sloba, Marko i Marijana su pričali o seksu. "Marijana, da li je tebi povećana seksualna želja kad imaš menstruaciju?", pitao je Marko Marijanu, a ona je stidljivo odgovorila da joj je veoma pojačana želja. Zatim je Vukota pitao Slobu i Ekrema da li njima fali seks, na šta su oni odgovorili potvrdno. "I meni brate fali, baš. Nama je ovde svaki dan menstruacija", rekao je Vukota.

"Vi ne možete bez seksa, meni nije još problem. Vi sigurno masturbirate negde, muškarci ste", rekla je Marijana.Sloba je komentarisao da kada bi mu devojka došla sad na Farmu da ne bi izdržao minut u krevetu sa njom. Vukotić je sve vreme insistirao da pričaju o seksu, čak je predložio da se napravi drveni penis pomoću kojeg će i devojke biti zadovoljene.

"Ne može drvo, to je mnogo tvrdo, treba nešto elastičnije", rekla je Marijana, a Sloba se setio da bi im trebalo nešto sa izbočinama, kao na kondomima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja