PREGLED DANA Marko: Devojkama na Farmi treba drveni vibrator

Dao predlog

PREGLED DANA Marko: Devojkama na Farmi treba drveni vibrator

Stars -
Vukotić je sve vreme insistirao da pričaju o seksu, čak je predložio da se napravi drveni penis pomoću kojeg će i devojke biti zadovoljene

Slobodan Đurković, Marko Vukotić i Marijana Leontijević pričali o seksu, koji im po svemu sudeći mnogo nedostaje. Vukotić se dosetio i kako bi žene mogle da se zadovolje.

"Marijana, da li je tebi povećana seksualna želja kad imaš menstruaciju?", pitao je Marko, a ona je stidljivo odgovorila da joj je veoma pojačana želja. Zatim je Vukota pitao Slobu i Ekrema da li njima fali seks, na šta su oni odgovorili potvrdno.

"I meni brate fali, baš. Nama je ovde svaki dan menstruacija", rekao je Vukota, a Marijana je rekla da kod nje situacija nije toliko kritična.

"Vi ne možete bez seksa, meni nije još problem. Vi sigurno masturbirate negde, muškarci ste", rekla je Marijana.

Sloba je komentarisao da kada bi mu devojka došla sad na Farmu da ne bi izdržao minut u krevetu sa njom. Vukotić je sve vreme insistirao da pričaju o seksu, čak je predložio da se napravi drveni penis pomoću kojeg će i devojke biti zadovoljene.

"Ne može drvo, to je mnogo tvrdo, treba nešto elastičnije", rekla je Marijana, a Sloba se setio da bi im trebalo nešto sa izbočinama, kao na kondomima.

21.13 - Tuta i Ekrem kuju plan da plaše farmere

Tuta se našalio sa Ekremom, te su u intervjuu rekli da imaju tajni zadatak da plaše farmere, pošto je Noć veštica. Ekrem je to ozbiljno shvatio.

Oni su uzeli bele čaršave i prvo otišli kod Džidže koja, kao sluga, spava u štali. Zatim su otišli kod Kaće, koja je gazdarica i spava u posebnoj kući, i rekli joj da je zovu na intervju. Ona je izašla, a onda ju je Tuta uplašio.

"Pa jel ste vi normalni, ionako ne mogu da spavam", vikala je Kaća.

21.59 - Farmeri su dobili pismo od Zadruge da prokomentarišu gazdaricu i farmere, kao i situaciju na imanju.

Tuta je rekao da mu smeta Mićine ponašanje.

"Njemu ne sme niko ništa da kaže, ali ne postoji dan da se nije sa nekim posvađao, takođe mi nudi i seksualne usluge", rekao je Tuta i dodao da mu je žao što ostali ćute.

Mića je rekao da to nije njegov problem. "Ne moraš ti da brineš o farmerima, oni su punoletni, a ako tebi smetam možeš da se žališ Zadruzi, ona zna koga ja maltretiram", rekao je Mića.

20.27 - Lepi Mića kaže Romani da konstantno brani Jelenu Golubović

"Konstantno je braniš, ona je meni predmet sprdnje", rekao je Mića

"Ja ću je uvek braniti kad je u pravu i ona mene brani", odgovorila je Romana. Mića je nastavio da pevačica brani najveće zlo na Farmi.

"A ti Mićo čuješ samo ono što ti odgovara. Ja uvek sve što imam kažem u lice", kaže Romana.

Romana je u intervju prokomentarisala da je izgleda i ona došla na red da je Mića napada.

"Ti nisi potrebna za ovaj šou, samo tražiš spavanje, a ovde mora da se bori za opstanak. Lepo ti idi kućici. Samo se žalite šta vas boli, ja nikome ne pričam svoje zdravstvene probleme", napadao je Mića Romanu.

"Mićo ti kad izađeš, treba da se presabereš", rekla je Romana, a Lepi Mića je i dalje tvrdio da ona nije za šou kao i da spava 18 sati.

"Ja sam brend za tebe, ti nisi brend", rekla je Romana.

"Ako ona meni kaže da je brend, onda je glupo što ima sponzora", kaže Mića i dodaje da ako mu još nešto kaže da će joj svašta reći i da joj neće biti dobro.

20.19 - Zorica se posvađala sa Markom

Naime, oni su se posvađali oko kajgane. Zorica kaže da se kajgana pravi od pšeničnog brašna.

"Prava kajgana se pravi od povrća i jaja", rekao je Vukotić.

"Ma ja pričam o ovoj koju svaki dan pravimo. Filozofirate, a nemamo hranu. I ti tu tvoju kajganu pravi u Crnoj Gori", rekla je Zoria.

20.09 - Edin je rekao Jeleni Golubović da ništa ne radiš.

"Glupo je, vidi kakav mi je glas, ja sam bolestan a ti me pitaš kad će doručak. Ti koja ništa ne radiš i sad ja ovako bolestan treba da ti spremim doručak", rekao je Edin.

Jelena je rekla da je samo pitala kada će biti gotov i nazvala Edina lažnim moralistom.

"I ja sam radila dok sam bila u štali i dok sam bila bolesna. To što si ti nadrndan nije moj problem. Ti si lažni moralista", rekla je Jelena.

"Ja lažni moralista, a ti ovde pokazuješ si*e",rekao je Škorić.

20.05 - Marko Vukotić je rekao da će mu nedostajati krava kad izađe sa farme.

Zorica je prokomntarisala kako je bilo lepo kad su tek došli, dok sada samo kopaju oči jedni drugima.

Simonida je zaključila da su neki farmeri negativni zato što nemaju seksualne odnose. "Mada, neki nisu imali ni pre Farme".

"Meni se čini da je Jeleni baš nedostajao seks, sad je ok", rekao je Vukotić, a Šeki je dodao da Jelena i dalje tvrdi da nije imala seks sa Čupom. Neko od farmera je prokomentarisao da možda nije zadovoljna pa ne računa to.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track