FARMA ŠTAPIĆI: Divna, Ekrem i Mis Svetlana idu u izolaciju!

Duelisti

FARMA ŠTAPIĆI: Divna, Ekrem i Mis Svetlana idu u izolaciju!

Stars -
Farmeri su najviše štapića dali Ekremu, Divna je direktno nominovana, a gledaocima je bila najmanje zanimljiva Mis Svetlana

Farmeri su najmanje štapića dali Ekremu, sa čim on nije imao problem, Divna je direktno nominovana, dok je gledaocima najmanje bila zanimljiva Mis Svetlana.

Zvezda Granda Katarina Grujić, ovonedeljna gazdarica, za muškog slugu postavila Ekrema, a za ženskog svoju koleginicu Džidžu, dok je Divna direktno nominovana.

Kaća je rekla da mnogo voli Džidžu i Ekrema, ali da joj najviše oni odgovaraju i za pijacu. "Divno je vreme, ja sam se molila Bogu da budem sluga, da se naspavam i odmorim", rekla je Džidža.

Divna je kažnjena direktnom nominacijom jer je u toku nedelje počupala Jelenu Golubović i otkinula joj lenčić jer je rediteljka prozovala njenu ćerku da je loša pevačica.

Ognjen je na imanju i farmerima čita pismo. Jelena Jovanović i Ivan Marinković su kažnjeni nedeljnim honorarom jer su pušili na nedozvoljenim mestima na imanju.

Boris je dao Ekremu štapić rekavši mu da je dobar, ali da je Džidža njegovih godina. Tuta je dao Džidži štapić. Ivan Marinković je rekao da Džidžu mnogo voli i dao je Ekremu štapić. Marijana je takođe Ekremu dala štapić, kao i Romana. Svetlana je izjavila da mnogo voli Džidžu, dala Ekremu štapić i poručila mu da se probudi. Vukotić je dao Ekremu štapić i izvinio se Jeleni jer joj je stavio balegu u cipelu jer se mnogo iznervirao. Jelena se zahvalila i prihvatila izvinjenje.Sloba je rekao da mora da da Džidži štapić i da mu nije teško. Simonida je dala Ekremu štapić, dok je Jelena dala Džidži i rekla da je Ekrem "hiperinteligentan". Šeki i Vajs su dali Ekremu štapić.

Lepi Mića dao Ekremu, a Sari je drago što je upoznala Ekrema, ali mu je dala štapić. Suzana, Edin i Jelenea su mu dali štapiće. Zorica je rekla da zna Džidžu odmalena i da njen štapić ništa neće promeniti, dala Ekremu štapić.Ekrem je rekao da neće da uči. "Ne pomaže ti ni to. Ne znam, videću još", rekao je Ekrem.

Džidža se zahvalila farmerima na lepim rečima i na ćutanju, kao i Kaći gazdarici. "Ništa nisam radila danas, banjala sam se ceo dan", rekla je Džidža kroz osmeh.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track