FARMA IZBACIVANJE: Divna napustila imanje, Zorica joj se izvinila za sve!

Borba u areni

FARMA IZBACIVANJE: Divna napustila imanje, Zorica joj se izvinila za sve!

Stars -
Ekrem je nakon dupliranja imao 63, 24 odsto glasova, Svetlana 24, 11 odsto, dok je Divna imala najmanji broj glasova zbog kojeg je morala da napusti imanje

Divna Karleuša napustila je imanje u Lisovićima. Ona nije učila za kviz znanja i imala je najmanje glasova publike. Ona se sa svima pozdravila, ali kada je došao red na Zoricu Marković sa kojom se sve vreme svađala, pevačica joj je tražila oproštaj i izvinila se za sve.

Podsetimo, farmeri su najmanje štapića dali Ekremu, sa čim on nije imao problem, Divna je direktno nominovana, dok je gledaocima najmanje bila zanimljiva Mis Svetlana.

Zvezda Granda Katarina Grujić, ovonedeljna gazdarica, za muškog slugu postavila Ekrema, a za ženskog svoju koleginicu Džidžu, dok je Divna direktno nominovana.

22.38 Divnin prijatelj, Zoran Birtašević je rekao da je pomalo razočaran rezultatom, ali da je to bila njena želja. "Vidim da su se neki šizofreni pajaci radovali", prokomentarisao je.

22.34 Divna se pozdravljala sa svim farmerima, a kada je došao red na Zoricu Marković, pevačica joj se izviila i rekla da joj ne zameri ništa.

22.28 Svetlani su glasovi duplirani jer je imala 4 od 15 tačnih odgovora.

Posle dupliranja: Ekrem ima 63, 24 odsto glasova, Divna ima 11, 85 odsto glasova, a Svetlana 24, 91 odsto.

Glasovi pre dupliranja: Ekrem 72, 24 glasova, Divna 13, 54 odsto i 14, 22 odsto glasova ima Svetlana.

22.15 Kviz znanja je počeo, a Ekrem, Svetlana i Ekrem nisu učili.

22.12 Slobodan Ninković je došao kao Ekremov prijatelj. "Nisam iznenađen ovom situacijom, ali bih voleo da ostane na Farmi", rekao je Ekremov prijatelj koji je dodao da je Ekrema upoznao kada je izašao sa Farme 4.

22.07 Zoran Birtašević je došao u svojstvu Divninog prijatelja. "Mi se svi družimo, kao porodica smo. Da je Divna malo starija, bila bi mi majka", rekao je PR Jelene Karleuše."Jelena je mnogo pravična i ne voli da ćuti kada je napadaju", brani Jelenu Birtašević i dodaje da Divninu ćerku dosta pogađa kada je Golubovićka napada.

22.04 Svetlanina sestra je u studiju. "Dobra je majka, novinar i domaćica. Najteže mi je bilo da gledam situaciju sa Ekremom. Oni se privatno poznaju i mislim da su ih uslovi tamo poremetili. Malo sam iznenađena njihovim svađama", rekla je Svetlanina sestra.

21.52 Šeki Turković je rekao Ognjenu da se predstavlja baš onakvim kakav je privatno. "Nadam se samo da se sviđa mojim prijateljima i mojoj porodici".

21.47 Ognjen na imanju razgovara sa simonidom. Ona je najavila "Vjsovanje". Simonida je objasnila šta to znači. "Ja pikiram jednog dragog farmera i poklanjam mu pažnju i na neki način ga malteretiram. A volim i Miću malo da "vajsujem". Njega stalno "vajsujem" na potenciju pošto on stalno pominje muškim polni organ u tom potentnom smislu".

21.38 Katarina i Ognjen su u gazdinskoj kući i razgovaraju o njenom gazdovanju. "Na početku je sve bilo super, svi su završavali zadatke. Od 1 do 10, ocenila bih nedelju osmicom", rekla je Kaća."Posle nekih reči koje mi je Sara uputila, mislim da to nije pravo prijateljstvo", rekla je Katarina povodom sukoba sa Sarom.

21.30 Ognjen razgovara sa Markom Vukotićem o sukobu sa Jelenom. "Stvarno sam pukao juče. Izvinio sam joj se. Momci su u redu, a najviše napadamo žene, to si u pravu. Žene će početi da nasrću jedne na drugu, očekujte jednu tuču dobru ovde, a mi ćemo da gledamo samo, nećemo da ih razdavjati.", rekao je Marko Vukotić.

21.22 Ognjen je sa Ivanom Marinkovićem ispred gazdine kuće gde mu voditelj saopštava koji će tajni zadatak imati. Ivan će morati da ignoriše Saru do srede. "Prihvatam zadatak, samo mi je krivo što nemam ni malo vremena da se pripremim za ovo", rekao je Ivan.

21.00 Farma izbacivanje je počelo. Ognjen je na imanju. Voditelj razgovara sa Romanom. Pevačica je pričala o svom odnosu sa Lepim Mićom. "Mi nismo imali nikakav problem, znamo se i pre Farme, međutim, nastao je problem oko Jelene Golubović. Mića je krenuo meni da objašnjava plan napada na Jelenu, a ja sam mu rekla da se ne čudi kad ona njega onda napadne. On je poludeo skroz. Psovao je na mene", priča Romana.

U vezi poljupca sa Markom, rekla je da ju je on poljubio u prste, jer je Marko rekao da može samo "filmski" da je poljubi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track